Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Prague Lions v Římě zůstali pod stupni vítězů. Zlato vyskákali Shanghai Swans

Závody jezdectví Global Champions League v Římě s osmi penalizačními body ovládla dvojice Malin Baryard-Johnssonová a Christian Ahlmann z Shanghai Swans. O druhé a třetí příčce rozhodl lepší čas. Prague Lions s Annou Kellnerovou skončili znovu těsně pod stupni vítězů na čtvrtém místě. 

Anna Kellnerová s Catch Me If You Can
zdroj: ČTK autor: Roman Vondrouš

Druhé kolo světového parkurového seriálu v Římě přineslo překvapení, když se vedoucím jezdcům z Monaco Aces nevydařila jízda a propadli se až na finální osmou pozici s dvaceti penalizačními body. Naopak Malin Baryard-Johnssonové a Christianu Ahlmannu z Shanghai Swans se překážky podařilo zdolat se ztrátou čtyř trestných bodů a skončili tak na prvním místě v čase 144,79 sekundy.

O druhé příčce rozhodly necelé čtyři vteřiny. Parkuristi z Madrid in Motion předvedli vydařenou jízdu a z pátého místa se posunuli na místo třetí. Na stříbrné Paris Panthers jim chybělo 3,76 sekundy.

Je nám líto, video expirovalo.
Záznam Global Champions League Řím

Bramborovou pozici znovu brali Prague Lions s Annou Kellnerovou. Po tříměsíční olympijské pauze se Kellnerová vrátila do Global Champions League na historickém Circu Maximu s dobrou formou. Ve druhé jízdě chybovala až na závěrečné překážce a celkově se s Nizozemcem Jurem Vrielingem, který také ve druhém kole chyboval se čtyřmi trestnými body, umístili s celkovou penalizací šestnácti bodů v čase 147,50 sekund.

Následující parkurový víkend hostí opět Řím. Říjnové závody se letos přesunou z New Yorku a Šanghaje do Slovenského Šamorínu a soutěž uzavře 21. až 23. listopadu Global Champions League v Praze.

Konečné pořadí Global Champions League v Římě

1. SHANGHAI SWANS - 8; 144,79

2. PARIS PANTHERS - 12; 146,91

3. MADRID IN MOTION - 12; 150,67

4. PRAGUE LIONS - 16; 147,50

5. VALKENSWAARD UNITED - 16; 149,34

6. LONDON KNNIGHTS - 16; 152,71

7. SCANDINAVIAN VIKINGS - 20; 142,23

8. MONACO ACES - 20; 144,79

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články