Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Svět motorů

Prague Lions v Římě skončili třetí a potvrdili postup do pražského finále

Jezdecký tým Prague Lions obsadil ve skokanské soutěži v Římě třetí místo a pojistil si postup do finále Global Champions League, které se uskuteční v prosinci v pražské O2 areně. Prvenství v římském parkuru českému týmu uniklo až v samém závěru, když Peder Fredricson s hřebcem Hanssonem WL vybočil před jednou z překážek. 

Anna Kellnerová
zdroj: ZUMA autor: Giancarlo Cattaneo

Do druhé části soutěže družstev dnes Lions nastupovali z vedoucí pozice a tu drželi i po vystoupení Anny Kellnerové. Ta dokázala překonat náročný parkur s překážkami vysokými až 160 centimetrů s valachem Silverstonem G rovněž bez trestného bodu a udržela tak šanci na zopakování dubnového triumfu z Miami.

Je nám líto, video expirovalo.
Prague Lions skončili v Římě třetí

Fredricson jel také dlouho bez chyby, po připsání čtyř trestných bodů za neposlušnost a dvou za překročení času však Prague Lions klesli na třetí místo. I to nicméně potvrdilo postup českého družstva do prosincového finále.

Římskou patnáctou zastávku Global Champions League vyhráli Miami Celtics před St. Tropez Pirates. Čtvrtý skončil tým London Knights, který suverénně vede průběžné pořadí. Prague Lions v něm jsou desátí.

Maher vyhrál jezdeckou Grand prix, Kellnerová byla osmnáctá

Britský jezdec Ben Maher vyhrál v Římě skokanskou soutěž Grand prix a zajistil si s předstihem i celkové prvenství v seriálu, který vyvrcholí v prosinci v Praze. Anna Kellnerová s koněm Silverstonem G dvakrát chybovala a obsadila 18. místo.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články