Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Touchdown

Prague Lions s Kellnerovou a její čtvrtmiliardovou klisnou skončili v Dauhá předposlední

Tým Prague Lions s českou jezdkyní Annou Kellnerovou zahájil parkurový seriál Global Champions League předposledním 15. místem v Dauhá. Dcera nejbohatšího Čecha startovala v Kataru poprvé se špičkovou klisnou Catch me If You Can, kterou jí Petr Kellner pořídil loni na podzim. Podle médií jedenáctiletá klisna stála čtvrt miliardy korun.

Anna Kellnerová
zdroj: ČTK autor: Říhová Michaela

V sobotní soutěži se Kellnerová s Catch me If You Can nevyvarovaly chyb a nasbíraly 15 trestných bodů. "Nevyšel nám začátek parkuru podle očekávání, ale to se stane. Pak jsme naštěstí solidně dojely a měla jsem radost, že zbytek parkuru byl v pořádku. Nezávodíme spolu ani dva měsíce, jsme stále čerstvá dvojice a musíme si na sebe ještě na těchto výškách zvyknout," uvedla Kellnerová.

Tým s ní tvořili belgičtí jezdci Niels Bruynseels a Wilm Vermeir. V sestavě oproti loňsku chybí Aleš Opatrný, který se momentálně soustředí na olympijskou kvalifikaci.

Úvodní závod vyhrál tým Šanghaj Swans, který reprezentovali Němec Daniel Deusser a Švýcar Pius Schwizer. Seriál stejně jako loni vyvrcholí play-off v pražské O2 areně.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články