Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Mezinárodní závody spřežení CAI Kladruby nad Labem

Parkurová reprezentace útočila v Římě na pódium, nakonec skončila sedmá

Česká čtveřice v parkurovém skákání skončila na Poháru národů v Římě na sedmé příčce, ačkoli po prvním kole držela dělené třetí místo. Italský podnik, jenž představoval nejtěžší zkoušku před olympijskými hrami v Tokiu, Češi zakončili s dvaceti pěti trestnými body. Anna Kellnerová v reprezentaci chyběla, když dala přednost závodu seriálu Global Champions.

Český tým vedl na travnatém kolbišti na Piazza si Sienna český tým Aleš Opatrný s Forewerem a Kamil Papoušek s Warnesem. V silné konkurenci oba zahájili závod čistě a měli hlavní zásluhu na postupu družstva do druhého kola. Do něj vstupovali z dělené třetí příčky.

Dalším dvěma Čechům se ale v důležitém závodě, který může rozhodnout o výběru do olympijské sestavy, tolik nedařilo. Ondřej Zvára chyboval s Cento Lanem celkem na třech překážkách. V obou kolech se potom škrtaly výsledky Emmy Augier de Moussac s Divou.

Je nám líto, video expirovalo.
Parkurová reprezentace má za sebou nejtěžší zkoušku před OH v Tokiu

Češi nakonec skončili s pětadvaceti trestnými body sedmí. V závodě s šesti olympijskými vítězi rozhodl o triumfu Belgičanů Gregory Wathelet, který v rozeskakování předčil Němku Brinkopovou.

Českému týmu chyběla v Římě Anna Kellnerová, která místo toho vyrazila na další závod Global Champions League. S týmem Prague Lions je v polovině závodu dvanáctá, v prvním kole dostala v sedle Catch Me If You Can dvanáct trestných bodů.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články