Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Paris Panthers zvítězili v Hamburku. Pražští lvi pokazili nadějně rozjetý závod

Jezdci Paris Panthers ovládli další zastávku parkurového seriálu Global Champions League. V Hamburku se zároveň opět přiblížili celkovému vedení v soutěži. To drží o patnáct bodů dnes třetí Valkenswaard United. Tým Prague Lions bez Anny Kellnerové útočil po prvním kole na stupně vítězů, ale nakonec skončil poslední. 

Závodníci Pražských lvů Leopold van Asten a Jur Vrieling vsadili v prvním kole na nezkušené devítileté koně, ale risk se vyplatil. Prague Lions vstupovali do finále s čistým kontem na druhém místě za Berlin Eagles.

Finálové jízdy ale Nizozemcům vůbec nevyšly, Vrieling nejprve už se svým tradičním koněm Long John Silverem vyrobil deset tresných bodů a jeho kolega vzápětí svou jízdu vůbec nedokončil. Lvi se tak propadli na dno výsledkové listiny. Patnácté místo znamenalo rovněž propad v celkovém hodnocení seriálu, kde celek aktuálně drží deváté místo.

Vedení v soutěži si nadále hlídá Valkenswaard United, který i s devíti trestnými body udržel třetí příčku z úvodního kola. Hamburku vládli Pařížští panteři, za které poprvé v kariéře nastoupila třiadvacetiletá dcera zakladatele Applu Stevea Jobse Eve. Jobsová zaznamenala jediných pět trestných bodů Panterů a tým se před koncem sezony opět přiblížil vedoucímu Valkenswaardu.

Parkurový seriál čeká další kolo za dva týdny v Římě. Italská metropole bude jezdce hostit dva víkendy po sobě. 

Hlavní zprávy

Nejčtenější články