Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Buly - debata expertů

Opatrný, Kellnerová a jejich nejlepší koně. Chuchle přivítá českou parkurovou elitu

Domácí elita včetně potenciálních členů olympijského týmu v parkurovém skákání se chystá příští týden závodit v pražské Velké Chuchli. V tamním areálu se reprezentanti v čele s Annou Kellnerovou, Alešem Opatrným či Miloslavem Příhodou, který si účast v Tokiu zajistil ve všestrannosti, představí v úvodním dílu nového seriálu Chuchle Arena Tour.

Aleš Opatrný
zdroj: ESC autor: Kateřina Návojová

Opatrný přiveze do Chuchle své dva nejlepší koně. "S Foreverem pro začátek nebude startovat na té nejvyšší úrovni, ale na parkuru střední a středně těžké kategorie. V nejnáročnější soutěži bude k vidění s koňmi Gentleman van het Veldhof a Gucci. Anna Kellnerová postupně doveze na pražské závodiště také elitní sestavu koní, jimiž jsou Silverstone G, Catch Me If You Can či Classic," uvedl web jezdci.cz.

Vrcholem čtyřdenních skokových závodů bude v sobotu 13. června Velká červnová cena Chuchle s dotací 60 tisíc korun. Tour bude mít tři kola - další dvě se uskuteční v prvním červencovém a posledním srpnovém týdnu - a finále bude při říjnové Ceně Eliota 9. až 11. října.

Na startu prvního kola by neměli chybět ani další reprezentanti Kamil Papoušek a Ondřej Zvára, který ale podle serveru jezdci.cz účast ještě zvažuje.

Na závody budou mít podle pořadatelů volný přístup diváci do naplnění kapacity povolené podle aktuálních opatření proti šíření koronaviru.

Zdroj
ČTK, jezdci.cz

Hlavní zprávy

Nejčtenější články