Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
EP Benátky nad Jizerou

Jezdecká drezura má stejnou vítězku jako loni. Vášáryová se vrátila na český trůn i s Filipou

Její dcera vyhrála závod dětí, zotavil se jí vážně zraněný kůň a před odchodem na mateřskou sama dokázala znovu vyhrát. To byl téměř pohádkový příběh mistrovství republiky v jezdecké drezuře. Titul obhájila šťastná maminka Hana Vášáryová.

Je nám líto, video expirovalo.
Mistrovství republiky v jezdecké drezuře opanovala Vášáryová

Hana Vášáryová se z loňského vítězství na mistrovství republiky dlouho neradovala. Krátce poté se její klisna Filipa vážně zranila. Dlouhá rekonvalescence ale byla úspěšná a Filipa se v Olomouci dočkala obhajoby titulu.

"Že tady ta klisna může být, že může závodit a že vlastně po dvou měsících je v takové formě, v jaké je, nad to nemůže být nic lepšího," uvedla vítězka mistrovství ČR v drezuře 2020 Vášáryová.

Uzdravení Filipy není jediné štěstí, které Vášáryovou potkalo. Při šampionátu už věděla, že v sedle není sama. "Na konci sezony bych se ráda uchýlila do domácího vězení a na začátek roku do porodnice," prozradila.

Česká drezura se tak může těšit na další sportovní naději. Vždyť i starší dcera Vášáryové Johanka se letos v Olomouci stala mistryní republiky, a to v kategorii dětí.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články