Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Magazín EURO 2024

Jezdec Tretera s Gangsterem skončili v parkuru Grand Prix v Praze sedmí

Jezdec Vladimír Tretera s koněm Gangster obsadil sedmé místo v parkuru tříhvězdičkové Grand Prix v Praze. Vítězství na mezinárodních skokových soutěžích CET Prague Cup vybojoval v rozeskakování osmi účastníků finále Němec Philip Rüping.

Je nám líto, video expirovalo.
Tretera s Gangsterem skončili v parkuru pražské Grand Prix sedmí

První kolo náročného parkuru ve Velké Chuchli zvládlo v obrovském vedru čistě osm dvojic. Tretera s Gangsterem zajeli třetí čas. V rozeskakování na zkrácené trati ale jednou shodili a čas je zařadil na konečnou sedmou příčku. Další čistý parkur předvedlo pět účastníků, z nichž byl Rüping s hřebcem Castlefield Cornelious nejrychlejší.

Aleš Opatrný s koněm Forewer skončil se čtyřmi trestnými body za shoz na 14. místě. Filip Doležal s Coup de Coeur obsadil 39. a Alena Machová s Chacco Bella 43. místo. Tereza Svobodová s klisnou Britania parkur nedojela.

CET Prague Cup, mezinárodní skokové soutěže CSIO*3 - Grand Prix:

1. Rüping (Něm./Castlefield Cornelious) 0 trestných bodů (čas rozeskakování 38,01), 2. Sató (Jap./Chacanno Jra) 0 (38,94), 3. Hemeryck (Něm./Morfine de Muze) 0 (41,96), ...7. Tretera (ČR/Gangster V/H Noddevelt) 4 (42,62), 14. Opatrný (ČR/Forewer), 39. Doležal (ČR/Coup de Coeur Gp Madame Z), 43. Machová (ČR/Chacco Bella).

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články