Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Jezdci Prague Lions si v Dauhá vyskočili dvanácté místo, zvítězili London Knights

V katarském Dauhá skončili na mítinku Global Champions League Prague Lions dvanáctí, ale i tento výsledek stačil k posunu pražského družstva na konečnou devátou příčku hodnocení GCL. V sestavě Pražských lvů tentokrát nefiguroval žádný český jezdec, Lions v lize reprezentovali Belgičan Bruynseels a Švéd Fredricson. Vítězství opět urvali London Knights a ovládli základní část sezony soutěže v parkurovém skákání družstev.

Po 15 závodech si účast přímo v semifinále zajistili pětinásobní vítězové London Knights a s nimi další tři nejúspěšnější celky Valkenswaard United, Miami Celtics a Rome Gladiators. Dalších dvanáct týmů včetně Lions, za které startují také Aleš Opatrný, Anna Kellnerová a Nizozemec Gerco Schröder, absolvuje v Praze čtvrtfinále.

V Praze se představí také šestnáct účastníků individuální Champions Global Tour. Postup si vybojovali vítězové každého dílu, případně jezdci na dalších místech, pokud triumfovali už kvalifikovaní závodníci. Díky vítězství v Cannes si start zajistil i člen Lions Fredricson, který v závěrečném klání v Dauhá obsadil druhé místo za Britem Benem Maherem. 

Rytíři přijedou na prosincové play-off v pražské O2 areně na vítězné vlně. Jejich jezdcům k úspěchu v Dauhá velmi pomohl fenomenální Maher. "Od začátku sezony náš tým fungoval skvěle, měli jsme výborného týmového ducha. Střídali jsme všechny jezdce i koně a podporovali jsme se," pochvaloval si Ben Maher po závodě.

Global Champions Prague PlayOffs 2018 se uskuteční v Praze od 13. do 16.

Je nám líto, video expirovalo.
Prague Lions skončili v Dauhá devátí


Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články