Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

Zraněný Jágr v O2 areně proti Brnu asi nenastoupí

Praha - Hokejový útočník Jaromír Jágr zřejmě nenastoupí v úterním zápase 15. kola extraligy Kladna a Komety Brno ve vyprodané pražské O2 areně. Jágr má nespecifikované zdravotní problémy, kvůli kterým nedohrál čtvrteční zápas na ledě Karlových Varů a v neděli chyběl na ledě v Liberci. Po dopoledním tréninku čtyřicetiletá hvězda uvedla, že zřejmě nebude hrát ani v dalším zápase Rytířů.

"Bolí mě to a nedá se říct, že by se mé zranění nějak lepšilo. Udělám maximum, ale spíš to vypadá, že nenastoupím," uvedl Jágr pro iDNES.cz. Olympijský vítěz, mistr světa a vítěz Stanleyova poháru stále nechce své problémy specifikovat. Jágr pouze uvedl, že se nejedná o třísla, s nimiž měl v minulých sezonách nejčastěji potíže.

Kladno se v O2 areně představí potřetí v sezoně. Proti Kometě se očekává ještě více diváků než proti Slavii a Pardubicím, kdy bylo v ochozech přes 15 tisíc fanoušků. Podle dostupných informací bylo prodáno více než 17 tisíc vstupenek. Až šest tisíc diváků by mělo přijet z Brna.

"Mrzí mě to, protože ten zápas bude něco speciálního. Kdybych jen trochu mohl, tak jdu. Ale myslíš, že by bylo rozumné lézt na led? Co tam jako? To bych nikomu nepomohl. Ani mančaftu, ani sobě, ani svojí pětce," podotkl Jágr. "Abych se tam šoural na jedné noze, to nemá cenu," prohlásil.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články