Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Zohorna: Takovou premiéru jsem si nepředstavoval ani ve snu

Ve 35 zápasech za Brno v této sezoně vstřelil Radim Zohorna jedinou branku. Zato v dresu Středočechů mu to hned začalo pálit, v novém působišti se uvedl dvěma góly. I díky němu Mladá Boleslav zvládla přestřelku s Hradcem Králové a vyhrála 8:5.

Radim Zohorna
zdroj: ČTK autor: Vít Černý

"Byly to nervy až do konce zápasu, ale hlavní je, že jsme vyhráli a máme tři body. To, že dám dva góly, jsem si nepředstavoval ani ve snu, ale musím se zlepšovat. Nehrál jsem moc dobře," řekl Zohorna.

"Ukázalo se, jaká je tady síla týmu. Makali jsme až do konce a šli jsme si pro vítězství," radoval se dvaadvacetiletý útočník.

"Pořád jsme si říkali, že budeme hrát svoji hru a dařilo se nám to," řekl Zohorna, který nastupoval v útoku s Pavlem Musilem a Martinem Látalem.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Mladá Boleslav - Hradec Králové

"Trošku jsem jim to kazil. Je potřeba, abych se zlepšil. Snad se ale sehrajeme a do dalších zápasů to bude dobré," přál si odchovanec Havlíčkova Brodu, který dostal šanci i v přesilových hrách.

"Oproti Brnu se cítím výborně," řekl Zohorna a přiznal, že nečekal, že jej Kometa vymění do jiného klubu.

"Zaskočilo mě to, ale to je život. V Kometě jsem byl sedm let, od dorostu. Je to nový impulz. Musím makat, abych tady dostal prostor," uvedl Zohorna.

Přínos nové posily ocenil i trenér Pavel Patera. "Jsme rádi, že mu to tam padlo hned na začátku, protože každému hráči to v novém týmu pomůže. A pak se samozřejmě lépe začlení," řekl Patera.

Zohornu pochválil, že chodil do soubojů před brankou. "Tam padají góly. Takové hráče jsme potřebovali," dodal olympijský vítěz a čtyřnásobný mistr světa.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články