Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Změna na obou pólech tabulky. Do čela šel Liberec, na dno padly Pardubice

Praha – Čelo extraligy se dočkalo po 9. kole obměny. Na první místo se díky výhře v Pardubicích a prohře Plzně 4:5 po prodloužení na Spartě posunul Liberec. Triumf Bílých Tygrů zároveň znamenal i obměnu na dně tabulky, kam padly Pardubice o skóre za Karlovy Vary, které nestačily na rozjetou Olomouc. Kometa Brno si připsala cenný skalp, když zvítězila v Třinci.

Hokejisté Liberce slaví branku v síti Pardubic
zdroj: ČTK autor: Vostárek Josef

Sparta Praha - Plzeň 5:4 PP

Ještě na začátku třetí třetiny to vypadalo, že si hokejisté Sparty dojdou v utkání s Plzní pro jasnou výhru, když vedli o tři branky. Indiáni ale v závěrečné části dokázali vyrovnat a o vítězi muselo rozhodnout až prodloužení. V tom nakonec přeci jenom slavili Pražané, kteří vyhráli 5:4 a ukončili sérii tří porážek za sebou. Hosté naopak přišli o šňůru čtyř vítězství a na ledě Sparty prohráli počtvrté z posledních pěti vzájemných klání.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/322091-sparta-prisla-o-trigolove-vedeni-plzen-udolala-az-v-prodlouzeni/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Sparta - Plzeň

Pardubice - Liberec 1:4

Krize Pardubic pokračuje. Ambiciózní celek vyšel bez bodu z třetího utkání v řadě. Doma s Libercem prohrál 1:4 a klesl na úplné dno tabulky o skóre za Karlovy Vary. Bílí Tygři naopak díky čtvrté výhře za sebou poskočili do vedení v soutěži.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/322086-liberec-po-vyhre-v-pardubicich-sel-do-cela-domaci-naopak-klesli-na-dno/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlas utkání Pardubice - Liberec

Olomouc - Karlovy Vary 2:1

Šest zápasů. Přesně tak dlouhá je už vítězná série hokejistů Olomouce. Hanáky nezastavily ani Karlovy Vary, které se sice dostaly do vedení, ale domácí duel zvrátili a nakonec slavili výhru 2:1. Vítěznou branku vstřelil již v druhé části Martin Vyrůbalík.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/322084-olomoucka-jizda-nekonci-po-obratu-zdolali-hanaci-i-vary/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Olomouc - Karlovy Vary

Třinec - Kometa Brno 1:2

Po sérii tří proher v minulém kole porazili rivala ze Sparty a hned vzápětí si hokejisté Brna poradili s dalším silným soupeřem, který by měl být jejich sokem v boji o přední příčky. Na ledě vicemistra z Třince Kometa vyhrála 2:1 a posunula se na šestou příčku tabulky. Rozhodující branku dal ve druhé třetině Petr Kuboš.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/322078-kometa-zdolala-dalsi-silneho-soka-tri-body-veze-z-trince/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Oceláři Třinec - Kometa Brno

Chomutov - Litvínov 1:0

Jedna špatná rozehrávka od branky gólmana Jaroslava Januse se stala klíčovou pro utkání mezi Chomutovem a Litvínovem. Piráti chybu slovenského brankáře potrestali a v severočeském derby porazili obhájce titulu 1:0. Domácí díky triumfu ukončili třízápasové čekání na vítězství. Výhru svěřencům Vladimíra Růžičky vychytal brankář Jan Strmeň, který vůbec poprvé v extralize odchytal celý zápas a nepustil za svá záda ani jednu z 20 střel.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/322061-severoceske-derby-rozhodla-chyba-januse-vitezstvi-slavi-chomutov/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Chomutov - Litvínov

Mladá Boleslav - Hradec Králové 4:1

Dobrá forma se hokejistů Mladé Boleslavi stále drží. Středočeši doma porazili v přímém souboji o třetí pozici Hradec Králové 4:1 a pošesté v řadě bodovali, přičemž hned čtyřikrát slavili vítězství. Zároveň je plný bodový zisk udržel v boji o nejvyšší pozici.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/322087-boleslav-poseste-v-rade-bodovala-doma-si-poradila-s-hradcem/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Mladá Boleslav - Hradec Králové

Zlín - Vítkovice 3:5

Třikrát hokejisté Vítkovic na půdě Zlína vedli a třikrát domácí dokázali odpovědět. Ostravský celek však ve třetí třetině převážil misky vah na svoji stranu a ze stadionu Luďka Čajky si odvezl tři body za vítězství 5:3. Ševci naopak potvrdili, že se jim doma letos nedaří, když zde prohráli i potřetí. V utkání oběma celkům vycházely přesilovky, hned pět branek padlo v početní výhodě.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/322079-v-zline-probehla-osmigolova-prestrelka-vyhru-ale-slavi-vitkovice/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Zlín - Vítkovice
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články