Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
V šachu

Zlín vypráskal Chomutov, Třinec nestačil na Kladno

Praha – Chomutov se dostává do poměrně závažných problémů. Od Zlína schytal debakl a díky výhře Litvínova v duelu chvostu tabulky nad Karlovými Vary o bod narostla jeho ztráta na předposlední místo. Vzpamatovat se v posledních zápasech nemůže ani Třinec, který padl s Kladnem. Slavia odjela z Plzně bez bodu, Pardubice porazily Liberec dvěma góly během půlminuty. V gólově chudém utkání si poradil Hradec Králové v prodloužení s Vítkovicemi.

Radující se zlínští hráči
zdroj: ČTK autor: Zdeněk Němec

Třinec – Kladno 2:3

Hokejisté Třince prodloužili své trápení o domácí porážku 2:3 s Kladnem. Svěřenci Jiřího Kalouse před nejnižší domácí návštěvou sezony potřetí v řadě podlehli soupeři z chvostu tabulky. Kladno naopak přesně po měsíci dokázalo vyhrát utkání v normálním čase a navázalo tak na nedělní vítězství na nájezdy s Plzní.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/251174-plzen-na-slavii-umi-porazila-ji-i-poctvrte-za-sebou/)


Plzeň – Slavia 4:2

Hokejisté Plzně porazili Slavii 4:2 a vyhráli ve vzájemných zápasech s Pražany už počtvrté za sebou. Indiáni navíc doma zvítězili počtvrté v řadě. Slavia prohrála čtvrtý z posledních pěti zápasů.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/251169-trinecka-krec-pokracuje-prohrou-s-kladnem/)


Zlín – Chomutov 7:1

Hokejisté posledního Chomutova prohráli na ledě Zlína vysoko 1:7 a utrpěli osmou porážku za sebou. Piráti inkasovali za posledních pět utkání 28 branek a na předposlední Karlovy Vary ztrácejí už osm bodů. Dva góly zaznamenal obránce Dalibor Řezníček. K jubilejnímu 800. utkání v nejvyšší soutěži nastoupil hostující útočník Vojtěch Kubinčák.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/251182-chomutov-se-nelepsi-ze-zlina-odjel-s-vypraskem/)

Litvínov – Karlovy Vary 2:1

Hokejisté Litvínova zdolali Karlovy Vary 2:1 a posunuli se na 12. místo o dva body právě před Energii, která je nově předposlední. Verva slavila díky trefám Petera Jánského a Pavla Rosy ze druhé třetiny, za hosty pouze snížil v 50. minutě Roman Vlach.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/251190-litvinov-zdolal-vary-ktere-severocechy-vystridaly-na-13-miste/)

Liberec – Pardubice 0:2

Hokejisté Pardubic zvítězili na ledě Liberce 2:0 a ukončili neprůstřelnost gólmana Bílých Tygrů Marcela Melicherčíka. Slovenský gólman inkasoval po 224 minutách a 20 vteřinách a ztratil šanci zaútočit na rekord Vladimíra Hudáčka. Ten v sezoně 1999/2000 v dresu Zlína nedostal branku 262 minut a 51 vteřin.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/251194-pardubice-rozhodly-zapas-s-libercem-dvema-goly-behem-pulminuty/)

Hradec Králové – Vítkovice 2:1 P

Hokejisté Hradce Králové zdolali Vítkovice 2:1 v prodloužení. Na druhém místě se tak přiblížili na rozdíl šesti bodů vedoucí Spartě, která má ale zápas k dobru. V čase 60:52 rozhodl kapitán Mountfieldu Jiří Šimánek a zvládl úspěšně šesté nastavení za sebou.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/251148-hradec-udolal-vitkovice-v-prodlouzeni/)

TABULKA po 22. kole

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články