Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Dohráno MOL Cup

Zlín se může výhrou v Kladně vrátit do čela extraligy

Kladno - O návrat do čela tabulky budou v předehrávce 16. kola extraligy usilovat hokejisté Zlína, kteří se představí v Kladně. Rytíři však i přes úterní smolnou porážku v Pardubicích, kde inkasovali rozhodující gól devět vteřin před koncem, naznačili vzestup formy. "Navázali jsme na zlepšené výkony, bohužel se u nás opět projevila střelecká nemohoucnost. Zápas jsme mohli 3:2, 4:2 vyhrát my, ale s koncovkou máme strašný problém," řekl kouč Zdeněk Vojta.

Ilustrační foto

Kladenští sice před pár dny rozstříleli Kometu Brno 8:2, ale následně čekali na Spartě na gól až do prodloužení. "Snad už se nám v ofenzivě bude opět dařit lépe. Čekám vyrovnaný zápas, v němž to bude zapotřebí. My budeme chtít ze sebe setřást ten závěr z Pardubic, hosté zase jistě touží odčinit domácí porážku se Slavií," dodal Vojta. Otazník visí nad startem gólmana Chábery, bek Libor Procházka obdržel po faulu na pardubického Somíka od disciplinární komise trest na pět utkání.

Zlínské Berany sesadila v úterý Slavia z první příčky a také přerušila jejich úspěšnou sérii. Na porážku zareagoval kouč Rostislav Vlach změnami ve složení útočků. "Cílem je zvýšit naši střeleckou produktivitu. A také tentokrát nechám nominaci brankáře až v den utkání," řekl Vlach. Kladno považuje zejména v domácím prostředí za nepříjemného soupeře. "Po sérii horších výsledků se v posledních zápasech výrazně zlepšilo. Důležitá bude naše hra v defenzivě, abychom soupeři nenabízeli laciné střelecké příležitosti," uvedl Vlach.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články