Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
ACF Fiorentina - FC Viktoria Plzeň

Zlín se dohodl se Stehlíkem na mimosoudním vyrovnání

Zlín - Hokejový klub PSG Zlín se dohodl s vítkovickým obráncem Richardem Stehlíkem na mimosoudním vyrovnání za zranění útočníka Jaroslava Balaštíka. Uvedl to dnes oficiální zlínský web. Při srpnovém utkání Tipsport Cupu udeřil Stehlík soupeře pěstí, zlínský hráč utrpěl zlomeninu nadočnicového a podočnicového oblouku a kvůli měsíčnímu léčení vynechal úvodních šest kol extraligy.

Richard Stehlík
zdroj: klarisa.cz

Stehlík měl podle zlínského návrhu uhradit klubu ušlý zisk, slovenský obránce však nejprve návrh na mimosoudní vyrovnání odmítl. Vedení zlínského klubu poté pohrozilo, že podá občanskoprávní žalobu a bude odškodnění ve výši 300 tisíc korun vymáhat u soudu. Zlín nyní uvedl, že vítkovický obránce poslal klubu omluvný dopis a na páteční schůzce se obě strany dohodly na finančním vyrovnání. Dohodu stvrdily i písemně, její podrobnosti ale nezveřejnily.

"Musím říci, že jednání bylo z obou stran velmi korektní a přístup Richarda Stehlíka mě mile překvapil. Klub PSG Zlín tak po naplnění podmínek dohody avizovanou žalobu na vítkovického hráče podávat nebude," uvedl prezident zlínského klubu Martin Janečka.

Hokejista Jaroslav Balaštík
zdroj: hokej.zlin.cz
Zdroj
ČT24

Hlavní zprávy

Nejčtenější články