Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Mezinárodní závody spřežení CAI Kladruby nad Labem

Zlín porazil Spartu a je druhý, Třinec deklasoval Kladno

Praha - Tuhý souboj špice tabulky mezi Zlínem a Spartou skončil lépe pro žlutomodré, kteří se díky výhře v prodloužení dostali na druhou příčku extraligové tabulky. Základní doba nestačila ani Litvínovu, s Pardubicemi si poradil až v nájezdech. Taktéž Kometa vybojovala první výhru po osmi porážkách až v nájezdech, ve kterých porazila vedoucí Plzeň. Hlavně díky skvělé druhé třetině smetly Karlovy Vary Vítkovice, podobně suverénně si počínal i Třinec s Kladnem. Chomutov je po prohře v Českých Budějovicích nadále poslední.

Zlín - Sparta
zdroj: ČTK autor: Zdeněk Němec

Litvínov - Pardubice 3:2 SN

Hokejisté Litvínova porazili Pardubice 3:2 po samostatných nájezdech. Hosté, kteří jsou v pozici obhájce titulu mimo příčky zajišťující postup do vyřazovacích bojů, zachraňovali alespoň bod v 58. minutě díky Radovanu Somíkovi. Nájezdy ale rozhodl litvínovský forvard Viktor Hübl.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/215054-o-vyhre-litvinova-s-pardubicemi-rozhodly-az-najezdy/)

Brno - Plzeň 3:2 SN

Hokejisté Komety Brno vyhráli nad vedoucí Plzní 3:2 po samostatných nájezdech a utnuli sérii osmi porážek. Postaral se o to vítězným gólem útočník Tomáš Svoboda, který se tak v utkání trefil dvakrát. Kometa se posunula na deváté místo o bod před desáté Vítkovice a jedenáctým Pardubicím unikla na rozdíl čtyř bodů. Náskok Plzně v čele před druhým Zlínem se snížil na čtyři body.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/215052-brno-po-osmi-prohrach-porazilo-v-prodlouzeni-plzen/)

Karlovy Vary - Vítkovice 8:3

Hokejisté Karlových Varů porazili Vítkovice vysoko 8:3. Bitvu celků na hraně desítky rozhodli Západočeši šestigólovou smrští ve druhé části a oživili tak své naděje na postup do vyřazovacích bojů. Na desáté Ostravany ztrácí po dnešku šest bodů, ale mají oproti nim zápas k dobru.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/215048-karlovy-vary-ve-druhe-tretine-znicily-vitkovice/)

Zlín - Sparta 2:1 P

Hokejisté Zlína porazili pražskou Spartu 2:1 po prodloužení. Góly přinesla až závěrečná dvacetiminutovka, ve které na trefu Petra Tenkráta odpověděl Jaroslav Balaštík. V prodloužení rozhodl o čtvrté výhře Zlína z posledních pěti utkání Antonín Honejsek, Sparta naopak podruhé za sebou prohrála.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/215043-zlin-porazil-v-prodlouzeni-spartu-a-je-druhy/)

České Budějovice - Chomutov 2:0

Hokejisté Českých Budějovic porazili ve 47. extraligovém kole Chomutov 2:0. Jihočeši si upevnili pozici v desítce, až do 49. minuty byl ale stav bezbrankový. Chomutov prohrál po předchozích třech vítězstvích. Góly vstřelili Lukáš Květoň a František Ptáček, brankář Jakub Kovář vychytal druhé čisté konto v sezoně.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/215040-ceske-budejovice-udolaly-chomutov-az-v-posledni-tretine/)


Třinec - Kladno 7:2

Hokejisté Třince se otřepali ze série čtyř porážek a deklasovali Kladno 7:2. Středočeši drželi krok do poloviny zápasu a stavu 2:3, po čtvrtém gólu však vyklidili pole a dovolili třineckým hráčům, aby vyrovnali svou nejvyšší výhru v sezoně. Dva góly a přihrávku zaznamenal Jiří Polanský, třikrát se Oceláři trefili v početní výhodě.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/215026-trinec-po-ctyrech-porazkach-zvitezil-smetl-kladno/)

TABULKA po 47. kole

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články