Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Zbořil se po sedmi letech vrátil do Brna a Kometu sestřelil dvěma góly

Poprvé v kariéře se v brněnské hale postavil mladoboleslavský útočník Adam Zbořil proti klubu, kde hokejově vyrostl. A byl to pro něj báječný večer. Dvěma góly přispěl čtyřiadvacetiletý hráč k vítězství hostů 3:0, které sesadilo Brno z první příčky v tabulce, a svého současného zaměstnavatele posunul před Kometu na druhé místo.

Adam Zbořil se raduje z branky
zdroj: ČTK autor: Luboš Pavlíček

Do Brna se Zbořil vrátil po sedmi letech, kdy hrával v zahraničí. "Bylo to super, tady jsou diváci vždycky skvělí a byla radost se sem vrátit," řekl.

Speciální motivaci prý neměl. "Já chodím do každého zápasu s tím, abych vyhrál, to rozhodlo. Poposunul to můj první gól. My jsme hráli to, co jsme potřebovali. Kometa byla pak hodně zaleklá."

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Kometa Brno - Mladá Boleslav

O výsledku rozhodla jeho první formace s Vondrkou a Skalickým na křídlech. "Je to důležité především pro náš tým, máme tři body do tabulky a to je hlavní," uvedl autor dvou gólů. "Je to něco speciálního, dát gól klubu, kde jsem vyrostl, dnes to bylo navíc poprvé," prohlásil.

"Sedli jsme si jako celá lajna, tak to je skvělé. Dáváme si rychle puky, já se snažím odvádět pro ně černou práci a oni to dokážou zužitkovat," chválil centr svá křídla.

Možná i proto, že je na extraligové scéně nováčkem, chválil celý tým za předvedený výkon. "Byli jsme na Kometu dobře připraveni. Co dělají, co nedělají, jak k nim přistupovat a jak je bránit při přesilovkách. Byl to hokej nahoru dolů. Kometa hrála útočně, my také, ale Kometa nás hůř obsazovala, to možná rozhodlo," dodal.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články