Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Lyžování ČR 2024

Zacha ne, Gudas ne. Hráči neprošli výstupní prohlídkou pro MS

Chomutov ‒ Obránce Radko Gudas a útočník Pavel Zacha nebudou zřejmě reprezentovat na nadcházejícím mistrovství světa. Neprošli totiž povinnou výstupní lékařskou prohlídkou ve svých klubech.

Pavel Zacha
zdroj: Reuters/USA Today Sports

Další avizované posily ‒ brankář Petr Mrázek z Detroitu, obránce Jakub Kindl z Floridy a útočník Jakub Voráček z Philadelphie ‒ svolení od svých klubů mají. "U Gudase budeme ještě čekat, zda se situace ještě nezmění. U Zachy nevím. Nekomunikuje s námi a informaci, že neprošel prohlídkou, jsme se dozvěděli od manažera. Nebere ani telefony," řekl trenér Josef Jandač.

Z kádru vypadl také zraněný útočník Pavel Musil z Mladé Boleslavi. Od příštího týdne nebude pokračovat ani brankář Matěj Machovský z Plzně. Zda budou vyřazeni i další hráči, zveřejní Jandač až v pátek, kdy v Chomutově skončí další část přípravy.

"Ještě se o tom budeme bavit, ale moc se nám kádr zužovat nechce, protože už se hrají jen finálové zápasy a pro nás přicházejí v úvahu hráči z Magnitogorsku a ze série Liberec‒Brno. A ti můžou být různě dobití, mohou přijít zranění. A z NHL se to taky nerýsuje moc dobře," řekl Jandač.

Je nám líto, video expirovalo.
Jandač: Z NHL asi mnoho hráčů nepřijede
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články