Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

Za Lužánkami padl návštěvní rekord extraligy, Sparta přehrála Liberec

Praha - V Brně odstartovaly hokejové hry k velké spokojenosti organizátorů i fanoušků. Kometa totiž porazila Plzeň, což viděla rekordní návštěva osmnácti a půl tisíce diváků. Více než deset tisíc fanoušků přišlo i na Spartu s Libercem - a i zde se radovali domácí. Pardubice dorovnaly třígólovou ztrátu a nakonec přehrály Vítkovice v prodloužení, úřadující mistr zůstává poslední po prohře v Mladé Boleslavi. Nedařilo se ani Varům v Chomutově, naopak Zlín přehrál Olomouc.

Brno - Plzeň 5:2

Hokejisté Brna porazili v historicky druhém utkání pod širým nebem v novodobé historii české extraligy Plzeň 5:2. Duel za Lužánkami, kde v minulosti Kometa působila a získala jedenáct mistrovských titulů, sledoval rekordní počet 18 514 diváků. V provizorně postavené aréně, kde se příští týden v pátek utká i se Spartou, tak zůstalo ještě téměř tři tisíce volných míst. Dvěma góly se na výhře domácích podílel útočník Jan Hruška.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Brno - Plzeň

Sparta - Liberec 5:2

Hokejisté Sparty porazili suverénně vedoucí Liberec 5:2 a ukončili tak desetizápasovou vítěznou sérii Bílých Tygrů. Pražané o výhře nad sokem, jemuž v domácím prostředí podlehli naposledy v září 2011, rozhodli ve druhé třetině, kterou před 11 105 diváky vyhráli 3:0. Dva góly vítězů vstřelil Robert Sabolič.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Sparta - Liberec

Zlín - Olomouc 4:2

Hokejisté Zlína porazili Olomouc 4:2 a vůbec poprvé v sezoně dokázali vyhrát čtyřikrát za sebou. Dvěma góly se na tom podílel lotyšský útočník Roberts Bukarts. Berani se posunuli na deváté místo. Olomouc si naopak připsala pátou prohru z posledních šesti utkání.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Zlín - Olomouc

Pardubice - Vítkovice 4:3 PP

Velký obrat se povedl hokejistům Pardubic. Zkraje druhé třetiny prohrávali už 0:3 a zdálo se, že se protest fanouškovského kotle, který na první dvacetiminutovku na protest proti špatným výsledkům opustil hlediště, mine účinkem. Východočeši však poté zabrali, zvládli vyrovnat a v prodloužení rozhodli po výhře 4:3 o zisku dvou bodů.

Je nám líto, video expirovalo.
Ohlasy utkání Pardubice - Vítkovice

Mladá Boleslav - Litvínov 2:0

Hokejisté Mladé Boleslavi zdolali na domácím ledě Litvínov 2:0 a dosáhli teprve na druhou výhru z posledních sedmi zápasů. Vítěznou trefu zaznamenal ve 26. minutě Tomáš Hyka a výsledek pojistil gólem do prázdné branky při power play Pavel Musil. Čisté konto udržel při svém prvním startu od začátku v sezoně brankář Martin Růžička, který nastoupil při zranění Davida Ritticha.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Mladá Boleslav - Litvínov

Chomutov - Karlovy Vary 3:1

Hokejisté Chomutova zvítězili nad předposledními Karlovými Vary 3:1 a zabrali po třech porážkách za sebou. Třemi asistencemi se na tom podílel lídr produktivity Roman Červenka. Energie prohrála třetí z posledních čtyř duelů.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Chomutov - Karlovy Vary


Třinec - Hradec Králové 6:5 SN

Hokejisté Třince porazili Hradec Králové 7:6 po samostatných nájezdech. Domácí celkem pětkrát dotáhli vedení soupeře, naposledy v čase 59:48 v power play zásluhou Milana Doudery. V rozstřelu jim druhý bod zajistil Zbyněk Irgl. Dvakrát skórovali za domácí David Nosek a Ján Sýkora a za hosty Brian Ihnacak. Úřadující vicemistr pod trenérem Jiřím Dopitou vyhrál čtvrté z pěti utkání.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Třinec - Hradec Králové
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články