Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Buly - debata expertů

Vránovy a Petružálkovy góly porážku Chabarovsku neodvrátily

Moskva – Dva góly českého útočníka Petra Vrány a jedna trefa Jakuba Petružálka neodvrátily v KHL domácí porážku hokejistů Chabarovsku 4:5 po samostatných nájezdech s Nižním Novgorodem. Vrána si navíc připsal asistenci a dostal se na druhé místo kanadského bodování soutěže za Petružálka. Amur je navzdory třetí prohře z posledních čtyř zápasů s náskokem jednoho bodu v čele tabulky KHL.

Kontinentální hokejová liga
zdroj: eu.khl.ru

Chabarovsk proti Torpedu prohrával 0:1, do poloviny duelu však skóre třemi góly včetně tref Petružálka a Vrány otočil. Hosté nicméně Amuru obrat oplatili a při vedení 4:3 sahali po třech bodech. V čase 57:14 však Vrána vyrovnal, když se stejně jako v prvním případě prosadil v přesilové hře.

V samostatných nájezdech se prosadil pouze hostující Matt Ellison, na straně domácích neuspělo kompletní české trio Vrána, Petružálek a Martin Růžička.

Petružálek má nyní v čele kanadského bodování 27 bodů z 21 zápasů, Vrána je druhý s 25 body. Bývalý vítkovický útočník se navíc s 12 brankami dotahuje na nejlepšího střelce soutěže Romana Červenku z Omsku, jenž dal o gól víc.

Jediná branka padla také v penaltovém rozstřelu v utkání Novokuzněck – Dynamo Moskva a vstřelil ji hostující útočník Marek Kvapil. Český mistr světa z loňského roku, jenž si připsal i asistenci u gólu Ilji Gorochova, tak rozhodl o výhře Dynama 3:2 po nájezdech.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články