Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Vrána a Petružálek zařídili pět gólů Chabarovsku

Moskva - Český útočník Petr Vrána z Chabarovsku zaznamenal v dnešním utkání Kontinentální hokejové ligy v Jekatěrinburgu hattrick, zbylé dva góly hostů přidal nejproduktivnější hráč soutěže Jakub Petružálek. Česká dvojice tak zachránila Amuru dva body, neboť nejúspěšnější tým ročníku nakonec zdolal nejslabší mužstvo dosavadního průběhu sezony 5:4 po samostatných nájezdech.

Petr Vrána
zdroj: AP

Chabarovsk díky české dvojici na ledě Jekatěrinburgu dvakrát vymazal dvougólovou ztrátu, podruhé se Vránovi povedlo vyrovnat při hře bez brankáře 53 vteřin před vypršením normální hrací doby. V rozstřelu pak jako jediný z šesti střelců uspěl Petružálek.

Ten v utkání přidal na své konto další tři body za gól ze hry a dvě asistence. V čele kanadského bodování má 26 bodů (10+16) z dvaceti zápasů a vede s bezpečným odstupem. Vrána se dnes podílel na čtyřech brankách a v pořadí produktivity se propracoval za svého krajana a spoluhráče na druhé místo (10+12).

Po jednom gólu a asistenci si připsali Martin Škoula a nejlepší střelec sezony Roman Červenka z Omsku. Avangard vedl doma nad Novokuzněckem už o tři branky, nakonec mu ale pojistil tříbodový zisk až vteřinu před závěrečnou sirénou Frolov, který upravil skóre na konečných 4:2.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články