Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golf Time

Voráček přispěl dvěma góly k výhře Columbusu

Chicago - Hokejista Jakub Voráček vstřelil v nedělním utkání NHL dva góly, na další přihrál a stal se hlavním strůjcem vítězství Columbusu na ledě Chicaga 4:2. Voráček nejprve ve 34. minutě zajistil svému týmu vedení 2:1, osm sekund před závěrečnou sirénou pak trefou do prázdné branky při power-play domácích uzavřel skóre. Chicago podlehlo Columbusu podruhé za sebou během čtyř dnů, prohrálo pošesté z posledních osmi zápasů a v souboji o vítězství v tabulce Západní konference ztrácí již pět bodů na první San Jose Sharks, kteří v neděli porazili Colorado 4:3.

Střelecké trápení po téměř dvou měsících ukončil útočník Aleš Kotalík a jedním gólem přispěl k vítězství Calgary ve Washingtonu 5:3. Kotalík skóroval poprvé po sedmnácti zápasech, naposledy se trefil 5. února v duelu s Floridou. Calgary díky vítězství nad nejlepším týmem celé NHL výrazně oživilo naději na postup do play-off, v tabulce Západní konference ztrácí už jen čtyři body na osmé Colorado.

Cenné dva body v bitvě o postup do play-off získali hokejisté Philadelphie, kteří rozstříleli 5:1 New Jersey a na šesté příčce tabulky Východní konference mají znovu čtyřbodový náskok před devátou Atlantou. Svým prvním gólem v sezoně přispěl k výhře Flyers i český obránce Lukáš Krajíček, který ve 40. minutě zvýšil na 4:0.

Po sedmi zápasech bez vstřeleného gólu dal o sobě znovu vědět útočník Sidney Crosby. V duelu s Torontem se dvakrát trefil v základní hrací době a poté proměněným nájezdem rozhodl o vítězství Pittsburghu 5:4. Crosby se tak se 47 góly vrátil do čela tabulky střelců, druhý Alexander Ovečkin má o jednu trefu méně.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články