Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Vokoun si v NHL vytvořil rekord v počtu vychytaných nul za sezonu

New York - Český brankář Tomáš Vokoun si v NHL vytvořil osobní rekord v počtu vychytaných nul za sezonu. Karlovarský rodák v nedělním utkání proti New York Islanders zaznamenal už sedmé čisté konto v tomto ročníku. Vokoun zneškodnil 33 střel a dovedl Floridu k výhře 2:0. U obou gólů Panthers, kteří se posunuli na sedmé místo ve Východní konferenci, si připsal asistenci Michael Frolík.

Slovenský útočník Marián Gáborík i díky dvěma asistencím Václava Prospala zkompletoval na ledě Colorada desátý hattrick v kariéře a zasloužil se o výhru New York Rangers 3:1. Sedmadvacetiletý trenčínský rodák pomohl k prvnímu vítězství v soutěži brankáři Chadu Johnsonovi, jenž chytal místo nemocného Henrika Lundqvista.

Hokejisté Washingtonu vyrovnali klubový rekord v počtu výher v řadě z roku 1984. Na svém ledě udolali Tampu Bay 3:2 a úspěšnou sérii prodloužili na deset zápasů. Dvěma asistencemi k tomu přispěl i útočník Tomáš Fleischmann. Po jeho akcích Capitals vedli před závěrečnou třetinou 2:0, ale v poslední části hosté vyrovnali. Rozhodnutí padlo až v 54. minutě, kdy se střelou z mezikruží prosadil Alexandr Ovečkin.


Útočník Radim Vrbata se v zápase mezi Dallasem a Phoenixem gólově prosadil ze sólového úniku a pomohl Coyotes k výhře 4:2. Vítězství mohlo těšit zejména trenéra Davea Tippetta, který působil na lavičce Dallasu od roku 2002 do loňského června.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články