Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Kooperativa NBL 2023/2024

Vítězná série Liberce skončila s Plzní, Kometa se trápí

Liberec – Lídrem extraligy zůstali, o vítěznou sérii ale přišli. Hokejisté Liberce po pěti vítězstvích v řadě na domácím ledě nestačili na Plzeň, se kterou prohráli po nájezdech. Jejich zaváhání využil Hradec Králové, který díky výhře v Litvínově stáhl ztrátu na čelo na dva body. Nedařilo se naopak brněnské Kometě, která padla v Karlových Varech a připsala si třetí porážku za sebou.

Útočník Plzně Ján Sýkora se raduje z gólu v síti Liberce
zdroj: ČTK autor: Petrášek Radek

Liberec - Plzeň 4:5 SN

Na branku vystřelili skoro třikrát více než jejich soupeř. Hokejisté Liberce přesto Plzeň na domácím ledě neporazili a přišli o pětizápasovou vítěznou sérii. Gólovou přestřelku musely rozhodnout až nájezdy, v nichž byli lepší hosté a zvítězili 5:4. Bílí Tygři se i přes porážku udrželi v čele.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/323113-vitezna-jizda-liberce-dostala-stopku-plzen-lidra-souteze-zdolala-v-najezdech/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Liberec - Plzeň

Zlín - Třinec 0:3

Většinou platí, že domácí prostředí bývá pro týmy výhodou. Ne však pro hokejisty Zlína. Berani v letošní sezoně extraligy před vlastními fanoušky ještě ani jednou nevyhráli v základní hrací době a trápení potvrdili také v duelu s Třincem. Ocelářům nedali ani branku a prohráli 0:3.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/323100-domaci-trapeni-zlina-pokracuje-trinci-nedal-ani-gol-a-znovu-padl/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Zlín - Třinec

Karlovy Vary - Kometa Brno 5:3

Tři zápasy, nula bodů. Hokejisté Komety se v posledních kolech dostali do výsledkové krize. Neprolomili ji ani v Karlových Varech, kde prohráli 3:5. Naopak domácí mohli být spokojení, jelikož poprvé v sezoně vyhráli dva zápasy za sebou. 

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/323109-kometa-znovu-zklamala-bez-bodu-odjela-i-z-karlovych-varu/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Karlovy Vary - Kometa Brno

Vítkovice - Sparta Praha 4:3 SN

Jak je dobré míti Rostislava Olesze v týmu se naplno ukázalo v duelu Vítkovic se Spartou. Útočník ostravského celku v základní hrací době vstřelil dvě branky a třetí rozhodl samostatné nájezdy, po kterých mohli slavit domácí vítězství 4:3. Ostravané na vlastním ledě pokořili Pražany po třech letech a osmi prohrách za sebou.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/323110-olesz-v-hlavni-roli-vitkovice-hlavne-diky-nemu-zdolali-spartu-v-najezdech/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Vítkovice - Sparta Praha

Olomouc - Mladá Boleslav 3:6

Před třemi týdny si ještě připisovali výhru za výhrou. Rozjetá Olomouc se ale v posledních zápasech poněkud zadrhla, což se potvrdilo i v duelu s Mladou Boleslaví. Hanáci na domácím ledě prohráli vysoko 6:3 a zaznamenali třetí prohru z posledních čtyř duelů. Středočeši mají naopak bilanci přesně opačnou.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/323117-olomouc-zacala-stahovat-pozde-boleslav-ji-nasazela-sest-branek/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Olomouc - Mladá Boleslav

Pardubice - Chomutov 4:1

Vypadá to, že v Pardubicích by se mohlo začít blýskat na lepší zítřky. Dynamo podruhé v řadě uspělo před vlastními fanoušky a Chomutov zdolalo 4:1. To Piráti naopak prohráli potřetí za sebou. Svěřenci trenéra Richarda Krále o svém triumfu rozhodli ve druhé části, v níž nasázeli hned tři branky.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/323116-pardubice-doma-podruhe-v-rade-uspely-odnesl-to-chomutov/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Pardubice - Chomutov

Litvínov - Hradec Králov 1:5

Forma hokejistů Hradce Králové nepolevuje. Poznal to i Liberec, který s nimi na domácím ledě prohrál vysoko 1:5 a připsal si čtvrtou porážku. Naopak Mountfield si do sbírky přidal pátou výhru za tři body za sebou a přiblížil se na dva body vedoucímu Liberci.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/323120-hradec-kralove-zvitezil-i-v-litvinove-a-priblizil-se-prvnimu-mistu/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Litvínov - Hradec Králové
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články