Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
TCL V Repre

Veterán Hlaváč vypomůže prvoligové Slavii, Pražany trápí marodka

Dvojnásobný mistr světa Jan Hlaváč vypomůže hokejistům prvoligové Slavie. Za Pražany bude hrát na střídavé starty z druholigového Vrchlabí. Třiačtyřicetiletý útočník nastoupí za Slavii už ve středečním domácím utkání 16. kola proti Třebíči.

"Vzhledem k tomu, že nás v poslední době trápila zranění, domluvili jsme se s Honzou Hlaváčem, že nám v případě našich potřeb a jeho možností rád vypomůže. Jsem přesvědčený, že hráč s takovými zkušenostmi může být velkým přínosem pro naše mladé hráče," uvedl sportovní manažer Slavie Jiří Veber.

Hlaváč si v dresu Vrchlabí, které vede v třetí nejvyšší soutěži skupinu Sever, v šesti zápasech připsal osm bodů za čtyři branky a stejný počet asistencí.

"Mě baví hrát, baví mě zápasy. Když jsme se o tomhle bavili, byl jsem nadšený. Těším se na to, já bych nejradši hrál i čtyřikrát týdně," svěřil se Hlaváč.

Je nám líto, video expirovalo.
Hlaváč se těší na premiéru ve Slavii

Zlato získal na světových šampionátech v letech 1999 a 2005. Hlaváč v extralize působil v dresu Sparty, Liberce a Kladna. Hrál také za švýcarskou Ženevu a ve Švédsku za Linköping a Växjö.

V NHL sehrál za New York Rangers, Philadelphii, Vancouver, Carolinu, Tampu Bay a Nashville 436 zápasů, v nichž si připsal 224 bodů za 90 gólů a 134 asistencí. V 11 duelech play-off přidal tři asistence.

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články