Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Sportovní zprávy

Vedoucí trojice doma nezaváhala, Indrák zazářil hattrickem

Praha ‒ Závěr základní části hokejové extraligy se blíží. I malé zaváhání může rozhodnout o osudu celé sezony. Ve 48. kole však k nečekaným ztrátám favoritů nedošlo. Liberec porazil Hradec Králové 2:1 a je blízko obhajobě Prezidentského poháru, Třinec po prodloužení skolil Zlín, Sparta deklasovala brněnskou Kometu. Důležité vítězství před vlastními fanoušky zaznamenaly také Litvínov, Plzeň či Olomouc.

Radost libereckých hokejistů
zdroj: ČTK/Petrášek Radek

Sparta Praha ‒ Kometa Brno 4:0

Přesvědčivé vítězství Sparty sledovalo téměř dvanáct tisíc diváků v O2 areně. Základ plnému bodovému zisku položil celek z hlavního města už během první třetiny, kterou vyhrál 2:0 zásluhou přesných tref Lukáše Pecha. Hostům nepomohlo k návratu do zápasu ani vyloučení domácího gólmana Tomáše Pöpperleho na pět minut a do konce utkání.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/349282-sparta-zdolala-kometu-4-0-a-poskocila-na-treti-misto/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Sparta Praha - Kometa Brno

Liberec ‒ Hradec Králové 2:1

Obhajobu vítězství v základní části mají hokejisté Liberce na dosah. Ve 48. kole extraligy totiž porazili před vlastními fanoušky Hradec Králové 2:1 a čtyři kola před koncem vedou tabulku nejvyšší soutěže s náskokem devíti bodů. Prezidentský pohár tudíž mohou získat už v pátek ve Vítkovicích.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/349280-liberec-pokoril-hradec-a-je-krucek-od-zisku-prezidentskeho-poharu/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Liberec - Hradec Králové

Třinec ‒ Zlín 2:1 po prodloužení

Přesný zásah amerického útočníka Coryho Kanea z druhé minuty nastavení stanovil konečný výsledek bitvy mezi Třincem a Zlínem. Domácí hokejisté tak i nadále hájí druhé místo před pražskou Spartou. Zlín naopak čeká na vítězství v základní hrací době už šest zápasů a zůstává mimo postupové pozice pro předkolo play-off.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/349277-trinec-udolal-zlin-v-prodlouzeni-a-pojistil-si-druhe-misto-rozhodl-kane/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Třinec - Zlín

Litvínov ‒ Karlovy Vary 3:2 po prodloužení

Až branka obránce Filipa Pavlíka v první minutě prodloužení rozhodla o vítězství Litvínova nad posledními Karlovými Vary. Chemici se třetím triumfem v řadě přiblížili přímému postupu do čtvrtfinále, naopak Energie prohrála pošesté za sebou a nadále je poslední. Po zisku bodu z podkrušnohorského derby se však alespoň dotáhla na třinácté Pardubice.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/349288-litvinov-udolal-posledni-karlovy-vary-az-v-prodlouzeni/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Litvínov - Karlovy Vary

Pardubice ‒ Mladá Boleslav 3:6

Čtyři přesné zásahy během deseti minut znamenaly knockout pardubických hokejistů proti Mladé Boleslavi. Hosté z města automobilů rozhodli bleskovými údery o čtvrtém vítězství nad východočeským soupeřem v letošní sezoně a prodloužili svou sérii bez porážky. Domácí naopak padli popáté za sebou.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/349276-golova-exploze-v-prostredni-casti-zajistila-boleslavi-vyhru-v-pardubicich/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Pardubice - Mladá Boleslav

Plzeň ‒ Vítkovice 6:2

Sérii tří extraligových porážek za sebou ukončili hokejisté Plzně rázně. Na domácím ledě rozstříleli Vítkovice 6:2 a nadále drží desátou příčku zaručující předkolo play-off. Bilancí 3+1 režíroval triumf západočeského celku Miroslav Indrák. Třemi přihrávkami mu zdatně sekundoval i David Stach.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/349281-indrakuv-hattrick-pomohl-plzni-k-demolici-vitkovic/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Plzeň - Vítkovice

Olomouc ‒ Chomutov 1:0

Důležité vítězství v boji o předkolo play-off si připsali hokejisté Olomouce. Chomutov porazili nejtěsnějším možným rozdílem 1:0 zásluhou gólu Romana Vlacha z úvodní třetiny. Na desátou Plzeň tak i nadále ztrácejí čtyři body, ale mají jeden zápas k dobru. Piráti naopak nevyužili šanci poskočit do elitní šestice.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/349275-sikovna-tec-vlacha-rozhodla-o-triumfu-olomouce-nad-chomutovem/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Olomouc - Chomutov
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články