Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golfista roku

Vedoucí Liberec natáhl sérii domácích výher, Sparta i Třinec daly sedm branek

Liberec – Hned dva týmy v 38. kole extraligy nasázely svému soupeři sedm gólů. První z nich byl Třinec, který doma zničil Mladou Boleslav 7:0. Druhým pak Sparta, jež 7:1 zdolala Chomutov. Tři body si připsal i vedoucí Liberec díky triumfu 2:0 nad Vítkovicemi a připsal si na domácím ledě desátou výhru v řadě. Premiéra na lavičce Pardubic vyšla Petru Draisaitlovi. Jeho svěřenci zvítězili v Brně 3:2.

Slavící hokejisté Třince
zdroj: ČTK autor: Ožana Jaroslav

Liberec - Vítkovice 2:0

Jestli je v extralize nějaký stadion, kam týmy nejezdí rády, je to ten v Liberci. Bílí Tygři totiž před vlastními fanoušky neprohrávají, což potvrdili i proti Vítkovicím. Ostravský celek zdolali 2:0 a připsali si jubilejní desátou výhru za sebou na domácím ledě. Zároveň si v čele udrželi desítibodový náskok před druhou Spartou.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/326534-zive-liberec-haji-domaci-viteznou-serii-nad-vitkovicemi-vede-2-0/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Liberec - Vítkovice

Třinec - Mladá Boleslav 7:0

Sedm gólů vstřelených, žádný inkasovaný a tři body získané. Hokejisté Třince na domácím ledě proti Mladé Boleslavi předvedli perfektní výkon a mohli slavit jasnou výhru 7:0. Nejvyšší triumf vicemistra v sezoně dvěma góly pomohl zařídit Vladimír Svačina, brankář Šimon Hrubec podruhé v ročníku vychytal nulu. Oceláři doma přehráli Středočechy už podesáté z posledních jedenácti utkání.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/326543-jako-hra-kocky-s-mysi-trinec-dal-mlade-boleslavi-sedmicku/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Třinec - Mladá Boleslav

Sparta Praha - Chomutov 7:1

Když pocta, tak už velkolepá, jakoby si řekli hokejisté Sparty před utkáním s Chomutovem. Pražané, kteří navlékli speciální dresy na podporu složek Integrovaného záchranného systému, svého soupeře od úvodu nešetřili a nakonec vyhráli rozdílem třídy 7:1. Piráti tak opět potvrdili, že se jim venku nevede. Na soupeřových hřištích prohráli posedmé v řadě.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/326551-specialni-dresy-oslavila-sparta-velkou-kanonadou-proti-chomutovu/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Sparta Praha - Chomutov

Hradec Králové - Karlovy Vary 4:2

Novým vlastníkem třetího místa se stali hokejisté Hradce Králové. Pomohla jim k tomu ztráta Plzně a domácí výhra nad Karlovými Vary v poměru 4:2. Středočeši si připsali už třetí vítězství v řadě. Energie naopak padla popáté z posledních šesti utkání.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/326549-hradec-poskocil-na-treti-misto-doma-zdolal-karlovy-vary/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Hradec Králové - Karlovy Vary

Brno - Pardubice 2:3

Čtyřikrát v řadě hokejisté Pardubic odcházeli z ledu jako poražení. Při premiéře nového kouče Petera Draisaitla však tuto černou sérii dokázali zlomit. Na půdě Brna zvítězili 3:2. K vítězství pomohly Dynamu dva góly v početní výhodě v rozmezí 63 sekund na začátku druhé třetiny, kdy Východočeši zvýšili na 3:0. Kometa se střelecky probrala až v posledním dějství, kdy dvěma góly během 25 sekund korigovala výsledek. Na zvrat to ale nestačilo a už ve třetím zápase po sobě nebodovala.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/326550-draisaitlovi-premiera-na-lavicce-pardubic-vysla-dynamo-uspelo-v-brne/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Kometa Brno - Pardubice

Plzeň - Zlín 1:4

Útok Zlína na první šestku zajišťující přímý postup do play-off pokračuje. Ševci výbornou formu potvrdili i v Plzni, kde zvítězili 4:1, a připsali si osmou výhru z posledních desíti zápasů. Naopak Indiáni doma potřetí v řadě nezískali ani bod. Hlavní hvězdou duelu se stal Roberts Bukarts, jenž se blýskl dvěma góly a jednou přihrávkou. Brankou a dvěma asistencemi sekundoval Petr Holík.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/326544-vzestup-zlina-pokracuje-berani-uspeli-i-na-pude-doma-se-trapici-plzne/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Plzeň - Zlín

Litvínov - Olomouc 1:2

Kdyby hokejisté Litvínova potvrdili domácí formu z poslední doby, mohli se po delším čase zvednout ode dna extraligové tabulky. Obhájce titulu ale na potřebné vítězství nedosáhl. Před vlastními fanoušky po třech výhrách za sebou padl s Olomoucí, která vyhrála 2:1.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/326546-litvinov-se-ze-dna-nezvedl-doma-padl-s-olomouci/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Litvínov - Olomouc
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy