Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

V souboji týmů z čela tabulky dobyla Plzeň led Pardubic

Praha - Hokejisté Plzně zvítězili ve 45. kole O2 extraligy na ledě Pardubic 4:1 a překazili tak domácímu brankáři Dominiku Haškovi oslavu dnešních 45. narozenin. Souboj prvních dvou týmů tabulky skončil nečekaně hladkým vítězstvím extraligového lídra, který dal domácím lekci v produktivitě především v přesilových hrách. Pardubice tak spadly na třetí příčku, Plzeň vede před druhým Zlínem o šest bodů. Více informací najdete na hokejživě.cz.

Hokejisté Vítkovic porazili Litvínov 6:3 a znovu se v tabulce vklínili do první čtyřky. Pražská Sparta zvítězila na ledě Mladé Boleslavi těsně 3:2. Rozhodující gól vstřelil na konci 45. minuty obránce Jan Hanzlík. Tři branky v rozmezí šesti minut druhé třetiny zajistily hokejistům Komety Brno vítězství nad Českými Budějovicemi v poměru 4:0. Po dvou gólech zaznamenali Jiří Dopita a Ivan Huml.

VIDEO:

Reportáž z utkání Mladá Boleslav - Sparta sledujte zde

Reportáž z utkání Brno - Č. Budějovice sledujte zde

Reportáž z utkání Pardubice - Plzeň sledujte zde

Hokejisté Kladna prohráli na ledě Slavie 2:3 a klesli na poslední místo, odkud se odpoutalo poprvé od úvodu soutěže Brno. Středočechy srazila na dno tabulky série tří zápasů bez bodu.

Zdroj
ČT24, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články