Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
EP Benátky nad Jizerou

V Pardubicích se představil Američan Elkins

Pardubice – Hokejisté Pardubic mají za sebou desetidenní soustředění v Havlíčkově Brodě. Dnes poprvé před novou sezonou vyjeli také na domácí led. Kádr Východočechů doznal drobných změn, tu nejvýraznější našel klub v zámoří. Do přípravy v malé hale se dnes poprvé zapojil útočník se zkušeností v NHL Corey Elkins.

"Počítáme s Elkinsem k Bartekovi a Somíkovi. Uvidíme, jak si to sedne. V přípravě budeme zkoušet různé varianty. Máme tady mladé hráče, kterým v začátku přípravy chceme dát prostor," uvedl trenér Pavel Hynek.

Z Pardubic odešli brankář Adam Svoboda, obránci Jeff Jillson, Branislav Mezei a útočník Rastislav Špirko. Na jejich místa přišli beci Josef Melichar, Václav Benák a brankářskou dvojici s Martinem Růžičkou bude tvořit Vladimír Koutský. Dalším nováčkem je pak jihočeský navrátilec z Finska Vladimír Sičák. "Skoro každý rok hraju jinde. Myslím, že vždycky záleží na tom, jak hraješ. Když hraješ dobře lidé tě mají rádi, když ne, tak ne," podotkl lakonicky obránce Sičák.

Ostře sledovaným mužem soutěže bude určitě i letos zdejší gólmanská jednička. "Hlavně s pokorou - začít od začátku a makat," řekl brankář Martin Růžička.

Je nám líto, video expirovalo.
Příprava hokejistů Pardubic

Pardubice mají v plánu deset přípravných zápasů, osm z nich je součástí European Trophy, kterou tým poprvé v klubové historii bude hrát. Extraliga začne 16. září.

Zdroj
ČT24

Hlavní zprávy

Nejčtenější články