Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Buly - debata expertů

V Mladé Boleslavi otevřou 19. kolo kladenští Rytíři

Praha - O důležité body půjde ve čtvrteční předehrávce 19. kola hokejové extraligy, v níž se v Mladé Boleslavi utkají domácí hráči s Kladnem. Oba týmy patří k aspirantům na účast ve skupině o udržení, kde se také vzájemně utkávaly v posledních třech sezonách, a jejich dosavadní postavení v tabulce tyto teorie jen podporuje.

Mladá Boleslav - Kladno
zdroj: ČTK

Mladoboleslavští po dvou vítězstvích, kdy na ledě Slavie a proti Plzni inkasovali jedinou branku, obdrželi pět gólů během úvodní desetiminutovky úterního souboje v Třinci a odešli poraženi 3:6. Po prověrce v prostředí obhájce titulu je nyní čeká častý soupeř - od postupu Bruslařského klubu hrála Mladá Boleslav s Kladnem v nejvyšší soutěži už pětadvacetkrát, přičemž naposledy u soupeře uspěla 2:1 po nájezdech.

Podobně nepřesvědčivě ale působilo těsně před středočeským derby i Kladno, které podlehlo Vítkovicím 3:4. "Hůře jsme bruslili a kombinovali," přiznal asistent trenéra Petr Tatíček. "V Boleslavi půjde o velice důležitý zápas a my po takovém výkonu musíme výrazně přidat, abychom tam byli úspěšní. Ale pojedeme tam s tím, abychom alespoň nějaký bod získali," doplnil Tatíček.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články