Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Evropská a Konferenční liga UEFA

Útočník Kolář se po krátké zastávce ve Slavii vrací do Nižněkamsku

Praha - Jen velmi krátce pobyl v hokejové Slavii útočník Jan Kolář. Po pouhých pěti startech v kádru Pražanů, kde byl na měsíčním hostování z Pardubic, končí a vrací se do ruského Nižněkamsku. Do týmu Kontinentální ligy odešel již v roce 2012 s Petrem Koukalem, ale kvůli zranění za Neftěchimik odehrál jen šest utkání.

Jan Kolář
zdroj: ČTK autor: Michal Doležal

Kolář s tehdejším kapitánem Koukalem patřili k hlavním strůjcům loňského pardubického titulu. Oba následně zamířili do Nižněkamsku, ale zatímco Koukal v klubu zůstal a dostal novou dvouletou smlouvu, Kolářovo zranění ramena ukončilo jeho sezonu už po šesti zápasech, v nichž si připsal čtyři body (1+3). Prodloužení angažmá se nedočkal. Nyní se chce ruský klub pokusit o obnovu spolupráce sehrané dvojice.

"Lze říci, že se už zcela uzdravil. Počítáme, že bude hrát s Koukalem, svým dlouholetým kamarádem," potvrdil záměry Nižněkamsku generální ředitel klubu Rafik Jakubov pro server business-gazeta.ru.

V létě si dvaatřicetiletý Kolář nevybojoval kontrakt v Rize a nový ročník začínal v Pardubicích. Během sezony si v 11 startech připsal sedm bodů za šest gólů a jednu nahrávku. Ve Slavii nastupoval v první útočné formaci a klub měl zájem o prodloužení vzájemné spolupráce.

"Uvidíme v nejbližších dnech, ale nějakou náhradu asi budeme hledat," řekl trenér a sportovní manažer pražského celku Vladimír Růžička.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články