Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Touchdown

Úspěšný trenér Vlach prodloužil smlouvu ve Zlíně

Zlín - Vedení extraligového hokejového klubu PSG Zlín prodloužilo smlouvu s hlavním koučem Rostislavem Vlachem do konce sezony 2014/15 s následnou opcí. V uplynulé sezoně Vlach získal Prezidentský pohár za vítězství v základní části extraligy, v play-off Zlín pod jeho vedením vybojoval stříbrné medaile a Vlach získal ocenění pro Trenéra roku.

Rostislav Vlach
zdroj: ČTK autor: Pavel Němeček

"Cítíme, že hlavní trenér má týmu s mnoha mladými hráči co dát i v budoucích letech. Stejně situaci vnímá také kouč Vlach, jenž má ke zlínskému klubu silný vztah," uvedl jednatel klubu Patrik Kamas. "Pokud se nestane nic mimořádného, tak extraligový realizační tým nedozná v příští sezoně žádných významných změn," dodal.

"Jsem rád, že došlo k dohodě. Byl bych rád, kdyby spolupráce s vedením klubu, kolegy v realizačním týmu i hráči pokračovala v takové shodě jako doposud," řekl jednapadesátiletý Vlach, bývalý reprezentační útočník, který působí v roli hlavního trenéra třetí sezonu. V této funkci vystřídal kouče Zdeňka Veneru, kterému dělal tři roky asistenta.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články