Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
BBV po 25 letech

Úspěch pro týmy z vrchu i spodku tabulky: výhru slavil Liberec i Litvínov

Praha - Lídr tabulky Liberec v 32. extraligovém kole nezaváhal a bez větších obtíží si poradil s Třincem 3:1. Dařilo se i celku ze zcela opačného pólu tabulky – Litvínov totiž porazil stejným skóre pražskou Spartu. V dalších zápasech se nedařilo Vítkovicím, které na domácím kluzišti potkal kolaps s Plzní. Drama přinesl duel Olomouce s Chomutovem, který rozhodly až samostatné nájezdy, po kterých slavili hráči z Hané.

Ján Lašák z Bílých Tygrů Liberec
zdroj: ČTK autor: Petrášek Radek

Liberec - Třinec 2:1

Lídr extraligy Liberec porazil v utkání 32. kola Třinec 3:1 a dále vylepšil svůj klubový rekord. Liberečtí totiž vyhráli podesáté za sebou. Brankami se o výhru zasloužili Birner, Šimek a Valský, za Třinec se trefil Adamský. 

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Liberec - Třinec

Vítkovice - Plzeň 2:4

Trápení Vítkovic zvýraznila ve 32. kole Plzeň, která po obratu v třetí části v Ostravě vyhrála 4:2. Ještě čtvrthodinu před koncem domácí vedli 2:1, ale po kolapsu a třech gólech v rozmezí čtyř minut zůstali poosmé z posledních devíti zápasů bez bodu. 

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Vítkovice - Plzeň

Zlín - Pardubice 2:1

Hokejisté Zlína porazili ve 32. kole Pardubice 2:1 a radovali se tak ze čtvrté výhry v domácím prostředí v řadě. Vyrovnaný souboj tabulkových sousedů rozhodl v 59. minutě útočník Roman Vlach a potěšil tak více než šest tisíc diváků na Stadionu Luďka Čajky.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Zlín - Pardubice

Hradec Králové - Kometa Brno 2:1

Hokejisté Hradce Králové porazili ve 32. kole Kometu Brno 2:1. Utkání rozhodl v 57. minutě druhou brankou slovenský útočník Rastislav Dej a Východočeši se tak vrátili na třetí místo tabulky. 

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Hradec Králové - Kometa Brno

Olomouc - Chomutov 2:1 SN

Hokejisté Olomouce porazili ve 32. kole Chomutov 2:1 po samostatných nájezdech a ukončili tak sérii čtyř porážek. Vyrovnané utkání rozhodl v páté sérii nájezdů obránce Tomáš Houdek, jenž tak proměnil i svůj druhý pokus.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Olomouc - Chomutov

Karlovy Vary - Mladá Boleslav 4:1

Hokejisté Karlových Varů porazili ve 32. kole Mladou Boleslav 4:1 a přerušili sérii dvou nezdarů. Proti Středočechům Energie uspěla poprvé v sezoně a prodloužila tak nepříliš vydařené období Mladé Boleslavi. 

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Karlovy Vary - Mladá Boleslav

Litvínov - Sparta 3:1

Hokejisté Litvínova zdolali v 32. kole Spartu 3:1 a zabrali po třech zápasech bez bodu. Vítěznou branku vstřelil v 51. minutě obránce Karel Kubát a při závěrečné power play pojistil výsledek útočník Rostislav Martynek.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Litvínov - Sparta

Hlavní zprávy

Nejčtenější články