Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Diamantová liga 2024

Třinecký válec jede dál, zato Chomutov a Pardubice se pořád trápí

Kdo zastaví rozjetý Třinec. Plzeň to už nebude - ta podlehla lídrovi extraligy 1:4, a pro Třinec to byla už desátá výhra za sebou. Liberec si letos podruhé snadno poradil s Kometou Brno, Pardubice neměly se třetí Olomoucí šanci a podlehly 1:4. Také jejich soused na konci tabulky Chomutov nepřekvapil Karlovy Vary a podlehl jim 1:3, Zlín přemohl Mladou Boleslav 3:2. Nejvyrovnanější souboj nabídl zápas Vítkovic s Hradcem Králové, kdy o vítězství 4:5 rozhodly až samostatné nájezdy.

Roman Kukumberg
zdroj: ČTK autor: Jaroslav Ožana

Plzeň - Třinec 1:4

Zastavit rozjetý Třinec se nepodařilo ani Plzni. Vládce extraligy vyhrál na plzeňském ledě 4:1 a má za sebou příjemnou sérii třinácti zápasů, v nichž bodoval, a z toho posledních deset vyhrál. V Plzni dlouho vedl jen 1:0 a domácí se snažili jeho sérii zastavit, ale v závěru se Třinec přece jen prosadil. Za stavu 0:3 mírnil porážku Plzeňských Stach.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/385137-trinecka-jizda-pokracuje-desatou-vyhru-za-sebou-veze-z-plzne/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Plzeň - Třinec

Liberec - Brno 5:2

Úřadující mistři z Brna i podruhé v sezoně padli s Libercem a zase velkým rozdílem, tentokrát 2:5. Kometa nedokázala ve 24. kole hokejové extraligy navázat na páteční vítězství s Vítkovicemi a pokračuje v nevyrovnaných výkonech. Na obou stranách se hojně faulovalo, rozhodčí rozdali 26 trestných minut, ale pouze tři přesilové hry skončily gólem. Za Tygry skórovalo pět různých hráčů, Brno dokázalo debakl pouze umírnit trefami Bartejse a Zaťoviče.

REPORTÁŽE, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/385127-liberec-nasypal-do-brnenske-brany-pet-golu-kometa-zase-strelecky-skomirala/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Liberec - Brno

Pardubice - Olomouc 1:4

Na osm zápasů se protáhlo čekání pardubických hokejistů na výhru v extralize. V neděli jim ho prodloužili olomoučtí hráči, kteří tak vezou domů tři body za výhru 4:1 a je to pro ně už páté vítězství za sebou. 

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Pardubice - Olomouc

Chomutov - Karlovy Vary 1:3

Karlovy Vary byly snesitelným soupeřem a Chomutov měl šanci odlepit se ode dna tabulky a alespoň bodově dostihnout Pardubice. Jenže Piráti doma proti Energii nevyužili mírnou střeleckou převahu a prohráli 1:3. I nadále tak bude platit, že jsou nejhorším týmem letošní sezony, přestože nejbídnější hru posledních týdnů předvádějí právě hokejisté Dynama. Varům se ještě nepodařilo opustit barážové pozice, ale na desátý Litvínov jim schází už jen bod.

REPORTÁŽE, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/385130-chomutov-nestacil-ani-na-karlovy-vary-a-dal-tre-bidu/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Chomutov - Karlovy Vary

Mladá Boleslav - Zlín 2:3

Hokejisté Zlína mají v posledních zápasech solidní fazónu. Díky výhře v Mladé Boleslavi v poměru 3:2 se přiblížili hranici přímého postupu do play-off. Naopak silný kádr Středočechů v poslední době nešlape a Boleslav je v tabulce až 12., nicméně stále v kontaktu s týmy před sebou. Po dvou brankách si připsali boleslavský Michal Vondrka, ale i zlínský Edgars Kulda. 

REPORTÁŽE, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/385133-zlinska-pohoda-sevci-vyloupili-boleslav/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Ml. Boleslav - Zlín

Vítkovice - Hradec Králové 4:5

Napínavou podívanou přinesl zápas týmů první šestky, ve kterém Hradec Králové udolal Vítkovice po šestnácti nájezdech 5:4. Mountfield vedl rychle o dva góly, ale Ostravanům se podařilo ve druhé třetině vyrovnat. Ve třetí dvacetiminutovce pak Vítkovice dokonala obrat, když za záda brankáře Maxwella procpala další dva góly. To ale Hradec na kolena nesrazilo, v poslední minutě z oslabení srovnal Matěj Paulovič a Hradec si pro vítězství došel v nájezdech.

REPORTÁŽE, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/385139-vitkovice-nedokonaly-obrat-drama-v-ostrave-ovladnul-po-najezdech-hradec-kralove/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Vítkovice - Hradec Králové
Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články