Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
EP Benátky nad Jizerou

Třinec zkouší bitkaře z Čechova Darcyho Verota

Třinec - Kanadský hokejový útočník Darcy Verot, který loni v lednu v barvách Čechova při hromadné bitce v utkání KHL s Omskem napadl Jaromíra Jágra, je na zkoušce v Třinci. Verot v povědomí fanoušků neblaze proslul tím, když loni v lednu při rvačce v utkání Čechova s Omskem vystartoval na českou hvězdu Jágra. Pětatřicetiletý forvard plnil v celku Viťazu roli zlého muže, při své premiérové sezoně v Rusku v ročníku 2007/08 nasbíral 508 trestných minut. Verot nahlédl i do NHL, v sezoně 2003/04 odehrál 37 utkání za Washington.

Darcy Verot
zdroj: hcvityaz.ru

Po čtyřech sezonách v Čechově s ním klub neprodloužil smlouvu a na jeho místo najal ze zámoří jiné bitkaře Jeremyho Yablonského a Jona Mirastyho. Verot se tak v úterý večer překvapivě objevil v Třinci. Z jeho "ruské" vizitky, na níž je 1 235 trestných minut, si v táboře českých mistrů nedělají starosti.

"Víme, o jakého hráče se jedná. A tím nemyslím to, co se o něm psalo. My máme informace od kluků, kteří s ním hráli v zámoří, třeba od Ládi Kohna. Je to kluk, který plní pokyny trenéra, ale po jednom tréninku ho určitě nebudu hodnotit," řekl třinecký trenér Břetislav Kopřiva.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články