Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Paralympijský magazín

Třinec udolal Brno, Sparta padla v Pardubicích

Praha V zápase kola, duelu Brna s Třincem, viděli diváci dramatický vývoj utkání, který okořenil hattrickem Polanský. Oceláři se nakonec radovali po nájezdech i z celkové výhry. Vydařený návrat k Pardubicím zažil trenér Říha, když jeho svěřenci přehráli Spartu. Vítkovice se proti Litvínovu nezmohly ani na jednu branku, Zlín si poradil s Karlovými Vary. Poprvé v sezoně vyhrála souboj nováčků Olomouc, Liberec si doma poradil s Plzní. 

Fanoušci Třince
zdroj: ČTK autor: Václav Šálek

Brno - Třinec 3:4 SN

Hokejisté Brna hostili v 36. kole extraligy vedoucí Třinec, kterému i lépe vyšel vstup do utkání. Pak se ovšem vzpamatovala i Kometa, vývoj otočila, aby následně dokonal dvěma brankami hattrick Polanský a vývoj zápasu otočil opět ve prospěch Ocelářů. Domácí se ovšem nevzdali, srovnali v závěru třetí třetiny, a tak o výhře Třince 4:3 rozhodly až samostatné nájezdy.

Je nám líto, video expirovalo.
Ohlasy utkání Brno - Třinec

Olomouc - Mladá Boleslav 7:4

Hokejisté Olomouce porazili Mladou Boleslav 7:4. Hanáci opanovali souboj nováčků poprvé v sezoně, dva góly vítězů dal útočník Roman Rác, třemi body se v domácím dresu blýskli Rostislav Marosz (1+2) a Peter Zuzin (0+3).

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Olomouc - Mladá Boleslav

Liberec - Plzeň 3:1

Hokejisté Liberce porazili ve 36. kole extraligy Plzeň 3:1. Bílí Tygři uspěli proti Indiánům poprvé v sezoně, ti vyšli počtvrté z posledních pěti duelů bodově zcela naprázdno. Severočeši naopak bodovali počtvrté za sebou a na svého dnešního soupeře ztrácí ve středu tabulky už jen dva body.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Liberec - Plzeň

Zlín - Karlovy Vary 3:2

Hokejisté Zlína porazili Karlovy Vary 3:2. Berani tak přerušili sérii tří proher, pro Západočechy šlo naopak o třetí porážku za sebou. Zlín vedl krátce po zahájení druhé třetiny už 3:0, závěr zdramatizoval dvěma góly hostující útočník Václav Skuhravý, ale na vyrovnání Energie nedosáhla.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Zlín - Karlovy Vary

Pardubice - Sparta 6:3

Hokejisté Pardubic při premiéře trenéra Miloše Říhy staršího zdolali ve 36. kole extraligy pražskou Spartu 6:3 a spravili si chuť po předchozích dvou porážkách se skóre 2:11. Návrat na lavičku Východočechů po 22 měsících osladil nástupci Zdeňka Venery čtyřmi body za dvě branky a dvě asistence Petr Sýkora. Pardubice ukončily sérii tří domácích nezdarů ze vzájemných zápasů se Spartou.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Pardubice - Sparta

Vítkovice - Litvínov 0:5

Domácí vítěznou sérii hokejistů Vítkovic rázně utnul druhý Litvínov, který po výborném výkonu vyhrál v Ostravě vysoko 5:0. Dva góly vstřelil útočník Viktor Hübl. Vítkovice na vlastním ledě nebodovaly od 28. října a vůbec poprvé od příchodu kouče Ladislava Svozila. Verva si připsala čtvrté vítězství za sebou, Pavel Francouz vychytal pátou nulu v ročníku.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Vítkovice - Litvínov
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články