Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
BBV po 25 letech

Třinec se vzpamatovává z debaklu, Kýhos má dál důvěru vedení

Třinec - I po nedělním debaklu třineckých hokejistů na Spartě má Vladimír Kýhos dál důvěru klubového vedení. Podle sportovního ředitele Jana Peterka se o trenérově odvolání nejedná a pravděpodobnější jsou hráčské výměny.

Trenér Třince Vladimír Kýhos
zdroj: ČTK autor: Petr Sznapka

Oceláři, druhý tým extraligové tabulky, prohráli na ledě Sparty 3:12 a vyrovnali svou historicky nejtěžší porážku v nejvyšší soutěži. Rozdílem devíti branek (0:9) prohráli i třetí čtvrtfinále 21. března 2000 také v Plzni.

Kýhos, jenž od prosincového sporu s miláčkem fanoušků Jiřím Polanským a jeho odchodu do švýcarského Oltenu čelí vlně velké nepřízně z řad třineckých příznivců, ale výprask na Spartě ustojí. Peterek prohlásil, že má důvěru.

"Takhle to prostě někdy je. Zápas byl hrozný, ale co se dá dělat. Sezona ještě není u konce, budeme se snažit něco s tím udělat," uvedl Peterek.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Sparta - Třinec

Na změny v kádru mu však zbývá necelých 48 hodin. Přestupní termín v extralize totiž končí v úterý o půlnoci. "Jsou rozjeté nějaké hráčské výměny, všechno je ale ještě v jednání, takže o tom nemohu mluvit. Snažíme se něco dělat," řekl Peterek.

Třinec dlouho vedl extraligu, ale v posledních týdnech se potýká s útlumem a poklesem formy. Z minulých sedmi zápasů pětkrát prohrál, v čele soutěže ho vystřídal Liberec, na nějž nyní Slezané ztrácejí devět bodů.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články