Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golfista roku

Třinec přeskočil o gól Brno. Litvínov potvrdil formu a Plzeň zase trápení

Praha – Jeden gól rozhoduje o tom, kdo je po 14. kole extraligy v čele. Na první místo se posunuli nově hokejisté Třince, které do popředí katapultovalo vítězství 4:0 v Pardubicích. Na druhou pozici se tak propadlo Brno, jemuž nepomohl ani domácí triumf 4:2 nad Zlínem. Na třetím místě zůstal rozjetý Litvínov. Verva doma otočila duel s Olomoucí a vyhrála po nájezdech 3:2. Naopak plzeňská krize pokračuje. Indiáni od Liberce dostali výprask 0:5.

Kometa Brno - Zlín 4:2

Když v předchozích dvou duelech přijeli v rámci extraligy do Brna, vždy si domů odvezli plný počet bodů. Do třetice to ale už hokejistům Zlína nevyšlo. Rozjetá Kometa svého soupeře tentokrát dokázala porazit, a to 4:2, ale kvůli horšímu skóre se propadli na druhou pozici za Třinec. O zisku tří bodů rozhodli domácí ve druhé třetině, kdy během 24 sekund dali dva góly.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/342661-zlin-brno-potreti-v-rade-nevyloupil-brno-rozhodlo-dvema-goly-behem-pul-minuty/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Kometa Brno - Zlín

Vítkovice - Sparta Praha 3:1

Podruhé na sebe letos narazili, znovu se tak stalo v Ostravě a opět měl duel stejného vítěze, a to Vítkovice. Domácí výběr po předchozím triumfu 3:2 po nájezdech tentokrát udolal Spartu už v základní hrací době, když triumfoval 3:1. Pro Pražany to znamenalo, že se z Ostravy vrátí po čtyřech letech poprvé bez bodu.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/342669-vitkovicim-se-proti-sparte-letos-dari-porazily-ji-i-podruhe-v-sezone/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Vítkovice - Sparta Praha

Pardubice - Třinec 0:4

Nejenže září směrem dozadu, na výbornou to hokejistům Třince jde i v obraně. Oceláři podruhé v řadě neobdrželi v extralize ani branku a díky triumfu 4:0 na ledě Pardubic se o skóre posunuli na první místo tabulky. Na druhé Brno mají náskok o bod. To domácí jsou v tabulce předposlední.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/342674-podruhe-v-rade-bez-obdrzene-branky-trinec-vynuloval-pardubice-a-je-v-cele/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Pardubice - Třinec

Litvínov - Olomouc 3:2 SN

Sérii vítězství hokejistů Litvínova se nepodařilo zastavit ani Olomouci. Hanáci sice na ledě Vervy vedli o dvě branky, ale domácí dokázali srovnat a o konečném triumfu 3:2 rozhodli po samostatných nájezdech. Díky tomu si připsali už osmou výhru v řadě a tabulce jsou třetí. Olomoučtí naopak popáté za sebou padli.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/342673-litvinovska-vitezna-jizda-pokracuje-trapici-olomouc-porazila-verva-v-najezdech/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Litvínov - Olomouc

Mladá Boleslav - Hradec Králové 3:1

Sedmkrát v řadě se hokejistům Hradce Králové dařilo vždy minimálně získat bod. Jejich série ale skončila na ledě Mladé Boleslavi. Středočeši svému soupeři dali po gólu v každé třetině a zvítězili 3:1. Díky tomu poskočili v tabulce na čtvrté místo, Hradečtí klesli na devátou pozici.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/342671-hradec-poprve-po-sedmi-duelech-vysel-bodove-naprazdno-skolila-ho-boleslav/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Mladá Boleslav - Hradec Králové

Plzeň - Liberec 0:5

Trápení hokejistů Plzně ani po příchodu majitele Martina Straky na lavičku ne a ne skončit. Indiáni nezvládli ani domácí zápas s Libercem a od mistra dostali tvrdý výprask 0:5. Západočeši si připsali už čtvrtou porážku v řadě a padli na úplné dno tabulky, Bílí Tygři naopak poskočili na šestou pozici.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/342670-leceni-strakou-zatim-plzni-nepomaha-od-liberce-doma-dostala-vyprask/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Plzeň - Liberec

Karlovy Vary - Chomutov 4:3 PP

Přízvisko nejhorší celek extraligy už jim nepatří. Hokejisté Karlových Varů se zvedli ode dna tabulky a poskočili na dvanáctou příčku. Vzhůru jim pomohl domácí triumf nad Chomutovem, který udolali v prodloužení 4:3. Bod navíc trefil Václav Skuhravý.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/342676-vary-uz-nejsou-posledni-ze-dna-je-vyzvedl-triumf-nad-chomutovem/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Karlovy Vary - Chomutov
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy