Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Magazín EURO 2024

Třinec porazil Pardubice, Sparta vyhrála v Plzni

Praha - Třinec potvrdil v souboji kola s Pardubicemi svou pozici a díky výhře zvýšil svůj náskok v čele extraligy. Před Pardubice se navíc po výhře v nájezdech nad Vítkovicemi probojoval Hradec Králové. Do nájezdů dospěly i další dva zápasy, Olomouc udolala Slavii, Mladá Boleslav v nich nestačila na Zlín. Brno si doma poradilo s Libercem, Spartě se zadařilo v Plzni, Karlovy Vary vydřely tři body s Litvínovem.

Peter Hamerlík
zdroj: ČTK autor: Jaroslav Ožana

Třinec - Pardubice 5:2

Bitva prvního s druhým týmem hokejové extraligy měla jasného vítěze, Třinec porazil Pardubice 5:2. Gólem a asistencí se pod výsledek podepsali Vladimír Dravecký, Kamil Kreps a Jiří Polanský. Oceláři utnuli šňůru tří pardubických výher a svému nejbližšímu pronásledovateli odskočili na sedm bodů.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Třinec - Pardubice

Slavia - Olomouc 2:3 SN

Hokejisté Olomouce zvítězili na ledě pražské Slavie 3:2 po samostatných nájezdech a připsali si třetí výhru z posledních čtyř zápasů. Slavia naopak pokračuje v trápení a prohrála už popáté za sebou. Vítěznou branku v rozstřelu si připsal Rostislav Marosz.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Slavia - Olomouc

Brno - Liberec 3:1

Hokejisté Brna porazili Liberec 3:1 a po nevydařeném vstupu do soutěže uspěli ve třetím z posledních čtyř zápasů. Kometa rozhodla o zisku tří bodů ve druhé třetině, v níž vstřelila všechny branky. Bílí Tygři ve svém třetím duelu na ledě soupeřů pod vedením nového kouče Rostislava Čady, který v minulosti v Brně působil, poprvé neuspěli. Jeden gól a jednu asistenci si připsal v týmu Brna Petr Ton.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Brno - Liberec

Plzeň - Sparta 2:5

Hokejisté pražské Sparty vyhráli na ledě Plzně 5:2 a připsali si třetí výhru venku za sebou. Po první třetině sice hosté prohrávali 1:0, v prostřední dvacetiminutovce ale utkání zlomili na svou stranu, když dokázali nastřílet pět gólů. Dvěma trefami se blýskl Lukáš Cingel a gól a dvě přihrávky si připsal obránce Adam Polášek.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Plzeň - Sparta

Hradec Králové - Vítkovice 3:2 SN

Hokejisté Hradce Králové porazili Vítkovice 3:2 po samostatných nájezdech a posunuli se na druhé místo tabulky. O páté výhře Východočechů za sebou rozhodl kapitán Jiří Šimánek. Vítkovice získaly bod, ale připsaly si osmou porážku v řadě.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Hradec Králové - Vítkovice

Mladá Boleslav - Zlín 3:4 SN

Hokejisté Mladé Boleslavi podlehli na svém ledě Zlínu 3:4 po nájezdech a stejným výsledkem prohráli na svém ledě třetí zápas v řadě. O druhé výhře úřadujícího mistra za sebou venku rozhodl Bedřich Köhler, Zlín je ale i tak stále poslední.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Mladá Boleslav - Zlín

Karlovy Vary - Litvínov 2:1

Hokejisté Karlových Varů udolali Litvínov 2:1 a ukončili tak sérii tří porážek. Severočeši si po osmizápasové sérii bez porážky na začátku sezony připsali třetí nezdar ve čtyřech zápasech. Podkrušnohorské derby rozhodl ve 43. minutě Radim Hruška.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Karlovy Vary - Litvínov
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články