Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golf Time

Třinec odehraje odložený zápas ve čtvrtek v Litvínově, pořadatelství se vzdal i proti Mladé Boleslavi

Třinec dohraje odložený domácí duel 50. kola extraligy ve čtvrtek na ledě Litvínova. V úterý se utkání neuskutečnilo, zápas byl po dohodě klubů na poslední chvíli odvolán kvůli tragické události v rodině kapitána týmu Ocelářů Petra Vrány. Třinec z logistických důvodů dohraje zbývající zápasy základní části venku, přestože vedle Severočechů měl v pátek hostit také Mladou Boleslav. Tam se nově vydají z Litvínova a v neděli je čeká duel v Českých Budějovicích.

"Chtěl bych poděkovat zástupcům Litvínova i jeho hráčům, kteří nám vyšli vstříc a do pozdních večerních hodin čekali v Třinci na zprávu, zda se utkání odehraje ve středu," řekl sportovní ředitel Ocelářů Jan Peterek.

"Jsme vděční a cítíme se zavázáni, že souhlasili se čtvrtečním termínem utkání. I když se jim tím pádem nahustila termínová listina před začátkem další fáze soutěže," doplnil Peterek.

Litvínov je v tabulce jedenáctý a čeká jej předkolo play-off, které začne příští týden ve středu systémem na tři vítězné zápasy. V pátek Verva hostí České Budějovice a v neděli se představí ve Zlíně.

Oceláři jsou v tabulce druzí o dva body za Spartou, oproti které mají zápas k dobru. S Pražany bojují o Prezidentský pohár pro vítěze základní části a do čtvrtfinále play-off vstoupí 20. března. Kvůli cestování se ale vzdali domácího prostředí i v duelu s Mladou Boleslaví.

Základní část extraligy hodnotil Hokej bez červené – podcast s Robertem Zárubou:

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články