Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Magazín EURO 2024

Třinec navýšil náskok, Sparta prohrála v Boleslavi

Praha  Hokejisté Třince porazili v souboji dvou nejlepších týmů extraligy Litvínov 4:1, druhým Severočechům odskočili už na čtrnáct bodů. Třetí je nadále Sparta, která prohrála na ledě Mladé Boleslavi. Nadále se nedaří Olomouci, která nestačila na Zlín, Brno padlo s Vítkovicemi. Hradec přehrál Liberec, západočeské derby vyznělo pro Plzeň. Slavia třetí výhru nepřidala, Pardubice byly nad její síly.

Radující se Třinečtí
zdroj: ČTK autor: Jaroslav Ožana

Mladá Boleslav - Sparta 6:3

Hokejisté Mladé Boleslavi porazili Spartu 6:3 a připsali si čtvrtou výhru v řadě. Na vysokém boleslavském vítězství se prvním hattrickem v nejvyšší soutěži podílel útočník Tomáš Hyka. Útočník Sparty Jaroslav Hlinka se díky asistenci na poslední gól Pražanů osamostatnil v čele historického kanadského bodování klubu.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Mladá Boleslav - Sparta

Třinec - Litvínov 4:1

Hokejisté Třince porazili v souboji dvou nejlepších týmů extraligy Litvínov 4:1, druhým Severočechům odskočili v čele soutěže už na čtrnáct bodů a kráčejí za ziskem Prezidentského poháru pro vítěze dlouhodobé části. Hosty už v páté minutě kuriózně načal Tomáš Plíhal, který překvapil gólmana Jakuba Soukupa bekhendovým lobem ze středního pásma, Litvínov se gólu dočkal až za stavu 0:4. Slezané na domácím hřišti zaznamenali devátou výhru v řadě.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Třinec - Litvínov

Zlín - Olomouc 0:3

Hokejisté Zlína porazili Olomouc 3:0 a připravili tak hostům šestou porážku za sebou. Úřadující mistr i díky třetímu čistému kontu v sezoně brankáře Libora Kašíka potvrdil, že se mu momentálně doma daří. Na stadionu Luďka Čajky vyhrál Zlín třináctý z posledních čtrnácti zápasů.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Zlín - Olomouc

Karlovy Vary - Plzeň 1:3

Plzeň si v západočeském derby bez větších problémů došla pro vítězství nad Karlovými Vary. Ráz utkání udal rychlý gól v první minutě, postupem času Plzeň navýšila až na tříbrankový rozdíl. Karlovy Vary sice ve třetí třetině snížily, avšak na body to nestačilo, Energii nepomohla ani závěrečná hra bez brankáře.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Karlovy Vary - Plzeň

Slavia - Pardubice 1:6

Hokejisté Pardubic vyhráli na ledě Slavie 6:1 a i počtvrté v sezoně proti Pražanům naplno bodovali. Svěřenci trenéra Miloše Říhy si tříbodový zisk odvezli z O2 areny znovu po dvou týdnech, před kterými zvítězili v dohrávce 16. dějství stejným výsledkem. Navíc jim jako tehdy k tomu pomohly i tři využité přesilovky. Poslední Slavia nenavázala na výhry nad Olomoucí a v Liberci a připsala si desátou prohru z posledních dvanácti zápasů.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Slavia - Pardubice

(//sport/hokej/299717-brno-ani-napoctvrte-v-sezone-na-vitkovice-nestacilo/)Brno - Vítkovice 1:2

Hokejisté Vítkovic zvítězili v Brně nad domácí Kometou 2:1. V urputném souboji zajistil Vítkovicím ukončení série tří proher na ledě soupeřů Lukáš Zíb gólem v 57. minutě. Kometa prohrála s Vítkovicemi i ve čtvrtém vzájemném zápase v sezoně a nevyužila šanci posunout se na třetí místo tabulky.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Brno - Vítkovice

Hradec Králové - Liberec 2:1

Hokejisté Hradce Králové porazili Liberec 2:1 a připsali si čtvrtou výhru v řadě. Liberec naopak počtvrté za sebou padl. Duel rozhodl gól Tomáše Mertla ve třetí třetině. Rozhodčí v zápase nařídili tři trestná střílení, ani jeden gól z nájezdů ale nepadl.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Hradec Králové - Liberec
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články