Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MS hráčů do 18 let 2024 Finsko

Tomáše Zohornu nepustí na Channel One Cup slepé střevo, nahradí ho Pavlík

Česká sestava pro Channel One Cup musí doznat další změny. Útočník Tomáš Zohorna z Chabarovsku vypadl z nominace na poslední chvíli kvůli zánětu slepého střeva. Na druhém podniku seriálu Euro Hockey Tour ho nahradí Radovan Pavlík z Hradce Králové. Přímý přenos utkání Česko - Finsko sledujte od 18:15 na ČT sport nebo webu ctsport.cz.

"Tomáš Zohorna byl v Plzni na prohlídce v nemocnici. Má zánět slepého střeva a pravděpodobně bude také operován," řekl mluvčí hokejového svazu Zdeněk Zikmund.

Jednatřicetiletý Tomáš Zohorna měl podle všeho hrát na turnaji opět v útoku s bratry Hynkem a Radimem, stejně jako tomu bylo i v listopadu na Karjale. Tam se jim dařilo a pomohli týmu k turnajovému triumfu.

Pro dnešní úvodní zápas v Plzni proti Finsku (18:30) dostalo bratrské trio spolu s obráncem Ondřejem Vitáskem volno. Nově povolaný Pavlík by se tak měl zapojit do turnaje až po přesunu do Moskvy.

Jednadvacetiletý Pavlík odehrál v této extraligové sezoně 25 utkání a připsal si deset bodů za pět branek a stejný počet asistencí. Na kontě má šest reprezentačních startů a jeden gól. Rovněž on byl členem vítězného týmu na Karjale.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články