Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Ostrava - Jihlava

Tlustý byl u obou branek Caroliny, z výhry se však radoval Washington

Washington – Generálka na start NHL vyšla Jiřímu Tlustému na výbornou. Český útočník si v utkání s Washingtonem připsal gól a asistenci, ale z vítězství se nakonec radovali Capitals, kteří vyhráli 5:2. Duel uzavřel program 105 přípravných utkání, soutěžní ročník začne ve středu zápasy Toronta s Montrealem, Bostonu s Philadelphií, Calgary s Vancouverem a Los Angeles se San Jose.

Jiří Tlustý
zdroj: Getty Images

Tlustý ve 22. minutě snížil v přesilové hře na 1:2, když po přihrávce Rileyho Nashe zakončoval zblízka do odkryté branky. Capitals vedli díky trefám Jevgenije Kuzněcova a Jasona Chimery, kteří v šesté minutě během 34 vteřin získali dvoubrankový náskok.

Ve druhém dějství definitivně rozhodli o výhře Washingtonu Troy Brouwer, Alexandr Ovečkin a Brooks Laich, který skóroval ve vlastním oslabení. Ve 43. minutě zkorigoval výsledek po asistenci Tlustého v další přesilovce John-Michael Liles.

Hurricanes v utkání přišli o útočníka Jeffa Skinnera, který se zranil po zákroku Matta Niskanena a jeho start v pátečním úvodním utkání proti New York Islanders je nejistý.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články