Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Olga Fikotová

Sváteční střelec Frolo: Můj první gól blafákem, letos už mám splněno

Brno - Litvínovský obránce Tomáš Frolo vstřelil v dohrávce v Brně vítěznou branku a postaral se o to, že obhájce titulu snížil na posledním místě tabulky odstup za třináctými Karlovými Vary na dva body. Litvínov nakonec hokejisty Komety porazil 3:1 a vyhrál třetí z posledních čtyř zápasů.

Tomáš Frolo překonává brankáře Čiliaka
zdroj: ČT4 autor: Václav Šálek

Třiatřicetiletý slovenský zadák v 35. minutě obral o puk zkušeného beka Komety Tomáše Kaberleho a překonala krajana Marka Čiliaka. "Máme za úkol napadat hráče při rozehrávce. Vyvrbilo se to tak, že jsem byl sám na modré, dostal se až před bránu a doplácal to za Marka Čiliaka. Byl to můj první gól v životě, který jsem vstřelil blafákem, kluci se mi na střídačce smáli," řekl Frolo.

Litvínov se pomalu zvedá, v Brně získal další tři důležité body. "Výhra je moc důležitá, za gól jsem rád. Neřekl bych, že jsme měli nůž na krku. Nálada není jistě dobrá, na posledním místě jsme snad od šestého kola. Musíme bojovat dál a vytvořit si šňůru výher. Tentokrát si myslím, že jsme hráli dobře a zaslouženě vyhráli," prohlásil.

Frolo je spíš svátečním střelcem, tím spíš není zvyklý dávat vítězné branky. "Určitě jsem ve své kariéře nevstřelil mnoho vítězných branek, ale nejsem na ledě od toho, abych sázel jednu branku za druhou. Dám si jeden gól na své narozeniny a jeden na Vánoce, takže mám letos splněno," smál se po druhém zásahu v sezoně litvínovský bek.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Kometa Brno - Litvínov
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články