Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MČR v půlmaratonu

Štěpánek opět zářil a Petrohrad přehrál Omsk

Moskva - Český reprezentant Jakub Štěpánek potvrdil pozici nejlepšího gólmana KHL podle statistik i v utkání proti hokejistům Omsku. Gólman Petrohradu vychytal vítězství 3:1 a ve čtyřech zápasech po návratu po otřesu mozku inkasoval jen třikrát. Říhovi svěřenci si tak pojistili první místo v tabulce Západní konference a mají stejný počet 43 bodů jako lídři Východu Chabarovsk a Čeljabinsk.

Jakub Štěpánek
zdroj: ČT24

Pětadvacetiletého Štěpánka v souboji českých trenérů Miloše Říhy a Rostislava Čady překonal jen navrátilec z NHL Alexandr Frolov, jenž ve 33. minutě vyrovnal na 1:1. Za SKA skórovali Igor Makarov, Gleb Klimenko a do prázdné branky při power-play Avangardu Jevgenij Arťuchin.

Za Astanu se po pětizápasové pauze trefil útočník Lukáš Kašpar a jeho gól v Nižněkamsku byl vítězný. Mistr světa z loňského šampionátu poslal necelé dvě minuty před druhou přestávkou Barys do vedení 4:3, výhru týmu z Kazachstánu poté v třetí části pečetil Kanaďan Nigel Dawes.

Nováček soutěže Lev Poprad ukončil šestizápasovou sérii porážek domácím vítězstvím 5:0 nad Čerepovcem. Nejvydařenější utkání v sezoně sehrál devatenáctiletý český útočník Jiří Sekáč, jenž dosud nebodoval, dnes však vstřelil gól a připsal si dvě asistence. Skóroval také Jaroslav Kristek. Do branky místo Tomáše Duby postavil trenér Radim Rulík slovenského gólmana Jána Laca, jenž vychytal svou druhou nulu.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články