Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Sparta zvýšila náskok v čele, Litvínov nasázel Liberci osm branek

Praha – Náskok hokejistů Sparty se po 29. kole extraligy zvýšil již na deset bodů. Zatímco Pražané při vlastních oslavách 110. výročí založení klubu porazili v souboji prvního s třetím Plzeň 4:2, druhý Hradec Králové v Karlových Varech zaváhal a vyhrál až na nájezdy. Vítězství si na své konto připsala čtvrtá Kometa, která doma zdolala poslední Chomutov 4:2.

Sparta Praha - Plzeň 4:2

Sparta náležitě oslavila 110. narozeniny klubu. V předehrávce přivítala mistrovskou Plzeň, a přestože dvakrát prohrávala, nakonec ukázala svou ofenzivní sílu a vyhrála 4:2. Na vítězství se velkou měrou podíleli veterán Petr Ton, který dal jeden gól a na dva nahrál, a Tomáš Rolinek, který se trefil dvakrát a jednou asistoval. Pražané mají díky výhře v čele tabulky již desetibodový náskok.

Report, sestřih a ohlasy

Třinec - Zlín 2:1

Čtyřzápasovou sérii bez výhry ukončili hokejisté Třince. Slezané na domácím ledě zdolali Zlín díky brankám obránců Lukáše Galvase a Daniela Krejčího 2:1 a znovu potvrdili, že se jim proti žlutomodrým v této sezoně daří, když vyhráli i dva předchozí duely. Jedinou branku hostů vstřelil devět minut před koncem Leška.

Report, sestřih a ohlasy

Slavia Praha - Pardubice 5:4 po sn.

Pardubice se stávají oblíbeným soupeřem hokejistů Slavie. Pražané porazili Východočechy již popáté v řadě, když doma vyhráli 5:4 po samostatných nájezdech. Rozhodující penaltu proměnil Jaroslav Bednář, který se jednou prosadil i v normální hrací době. Dvě branky vstřelili i domácí Juraj Valach a hostující Tomáš Nosek.

Report, sestřih a ohlasy

Karlovy Vary - Hradec Králové 1:2 po sn.

Jediná úspěšná penalta v podání Jiřího Šimánka rozhodla o tom, že hokejisté Hradce Králové vyhráli třetí utkání v řadě, když porazili Karlovy Vary na jejich ledě 2:1 po nájezdech. Mountfield si díky tomu upevnil druhé místo v tabulce. Jejich odstup na vedoucí Spartu sice vzrostl na deset bodů, na třetí Plzeň ale mají k dobru již šest bodů.

Report, sestřih a ohlasy

Kometa Brno - Chomutov 4:2

Poprvé v sezoně dostali od Chomutova branku, hokejisté Brna i přesto dokázali na domácím ledě poslední celek tabulky porazit i potřetí v sezoně, když nad Piráty vyhráli 4:2. Kometa si tak připsala devátou výhru z deseti z posledních duelů a poskočila na čtvrté místo v tabulce.

Report, sestřih a ohlasy

Kladno - Vítkovice 1:2

Po dvou zápasech, v nichž nezískali ani bod, se dočkali hokejisté Vítkovic výhry. Ostravané sice v Kladně od úvodu prohrávali, ale ještě během první třetiny zápas otočili a vyhráli 2:1. Díky vítězství se posunuli v tabulce na sedmou příčku. Kladno zůstává předposlední.

Report, sestřih a ohlasy

Litvínov - Liberec 8:3

Hokejisté Litvínova uštědřili Liberci osmibrankový výprask a na domácím ledě vyhráli 8:3. Vervě se dařilo zejména v přesilových hrách, v nichž se prosadila hned šestkrát, a díky plnému bodovému zisku vystřídala svého soupeře na desátém místě tabulky. Hattrick si na konto připsali hned dva hráči, domácí Viktor Hübl a hostující Tomáš Bulík.

 Report, sestřih a ohlasy

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články