Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MS hráčů do 18 let 2024 Finsko

Sparta zničila Třinec dvanácti góly, Liberec senzačně vykradly Pardubice

Praha – Velkou podívanou nabídlo 43. kolo extraligy. Sparta před 14 tisíci diváky nadělila Třinci jeden z největších debaklů extraligové historie, Oceláře rozmetala 12:3. Naopak půltucet branek na vlastním ledě obdržel Liberec, který nezvládl třetí třetinu a s posledními Pardubicemi prohrál 3:6. Pošesté v řadě nebodovala naplno Kometa, s Plzní doma prohrála 2:3 po prodloužení.

Radost hokejistů Sparty
zdroj: ZUMA autor: Jonas Ljungdahl

Liberec - Pardubice 3:6

Na konci první třetiny se Liberec ujal vedení 3:1 a vypadalo to, že Bílí Tygři dokráčejí za pohodlnou povinnou výhrou. Jenže Pardubice se postaraly o bezmála senzační vítězství 6:3. Liberec zcela selhal ve třetí třetině a Dynamo i díky dvěma gólům Trončinského bralo tři body poprvé po devíti zápasech.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/347950-liberec-pardubice)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Liberec - Pardubice

Sparta Praha - Třinec 12:3

Naprosté ofenzivní absolutorium předvedli v zápase s Třincem hokejisté Sparty. Pražané sestřelili Oceláře 12:3 a připsali si jednu z největších výher extraligové historie. Nepřekonali ale svůj rekord ze sezony 1993/94, kdy rozmetali Pardubice 13:2. Hattrick si při výhře nad Slezany připsal Jaroslav Hlinka, Brian Ihnacak se zase postaral o čtyři body. 

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/347953-sparta-praha-trinec)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Sparta - Třinec

Hradec Králové - Vítkovice 0:2

V předchozích deseti zápasech se žádný tým ani zdaleka nevyrovnal ofenzivní síle Hradce Králové. Východočeši za tu dobu nasázeli skvělých 43 branek a vybojovali největší počet bodů. Jenže Vítkovice proti svému soupeři dokázaly zabodovat naplno a ke všemu zcela vynulovaly jeho ofenzivní potenciál, když zvítězily 2:0. Upevnily si tak osmé místo a na boje o udržení už mají náskok sedmi bodů. 

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/347954-zive-hradec-chce-potvrdit-formu-proti-vitkovicim-ostravane-dale-usiluji-o-play-off)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Hradec Králové - Vítkovice

Kometa Brno - Plzeň 2:3 PP

Už v šestém zápase v řadě nebodovala Kometa naplno a nic na tom nezměnil ani domácí duel s Plzní. Indiáni sice přišli o tříbodovou výhru zásluhou Malletova vyrovnání, v prodloužení ale po čtyřiceti vteřinách rozhodl Pulpán. Plzeň tak učinila důležitý krok na cestě do předkola play-off, Kometa zase riskuje, že do něj spadne. 

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/347951-kometa-brno-plzen)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Kometa Brno - Plzeň

Chomutov - Litvínov 1:3

Více než měsíc Chomutov na domácím ledě neztratil ani bod, a v zápase s trápícím se Litvínovem tak byl favoritem. Jenže hosté předvedli výborný výkon a poprvé po pěti utkáních bez tříbodové výhry bodovali naplno. Velkou měrou se o to zasloužil Viktor Hübl, který se prosadil po dvou asistencích Kubáta a Lukeše, a Litvínov i díky tomu zvítězil 2:1.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/347948-chomutov-litvinov)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Chomutov - Litvínov

Zlín - Mladá Boleslav 4:3 PP

Dvakrát v utkání vedla Mladá Boleslav, jednou se do vedení dostal Zlín a jednou Berani technicky vzato nevedli, protože zápas rozhodli v prodloužení. Vypjatý souboj plný obratů ovládli domácí Moravané 4:3 a vybojovali dva body, i když ještě čtyři minuty před koncem třetí třetiny prohrávali 2:3. Zlín se tak prodral na desáté místo zajišťující předkolo play-off právě před Mladou Boleslav. 

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/347949-zlin-mlada-boleslav)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Zlín - Mladá Boleslav

Olomouc - Karlovy Vary 3:2 PP

Svůj boj o předkolo play-off stále nevzdává Olomouc, která vydolovala proti Karlovým Varům vítězství 3:2 v prodloužení. Mora ztrácí na desátý Zlín šest bodů, na své soupeře má ale zápas k dobru. Naopak Karlovy Vary se i dílem vítězství Pardubic propadly na poslední místo. 

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/347952-olomouc-karlovy-vary)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Olomouc - Karlovy Vary
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články