Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golf Time

Sparta vyhrála ve Varech, Brno uspělo s Libercem

Praha – Sparťané v 31. kole pozastavili vzestup Karlových Varů, kterým nepovolili ani gól. Zbytek zápasů byl ve znamení vyrovnaných bitev a těsných výsledků. Brno udolalo Liberec, doma vyhrál i Třinec s Chomutovem. Kladno se nevyhrabalo z krize, pro body si do něj přijel Hradec. Litvínov přehrál Plzeň, Vítkovice vydřely dva body na ledě Slavie až v nájezdech, to samé se povedlo i Zlínu v Pardubicích.

Jan Piskáček
zdroj: ČTK autor: Petr Eret

Slavia – Vítkovice 1:2 SN

Hokejisté Vítkovic porazili pražskou Slavii na jejím ledě 2:1 po samostatných nájezdech, vyhráli i třetí venkovní zápas v řadě a potvrdili tak, že se jim v této sezoně v arénách soupeřů daří. O první gól zápasu se sice postaral slávista Petr Jelínek, ve třetí třetině však odpověděl hostující Michael Vandas. V samostatných nájezdech byl jako jediný úspěšný Roman Szturc a rozhodl o druhém bodu navíc pro Ostravany.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/254841-vitkovice-udolaly-v-najezdech-slavii/)

Karlovy Vary – Sparta 0:4

Hokejisté Sparty zvítězili na ledě Karlových Varů 4:0. Lídr soutěže vtěsnal všechny góly mezi 15. a 24. minutu, dvě branky dal nejlepší střelec a zároveň nejproduktivnější hráč extraligy Petr Ton. Své první čisté konto v extralize vychytal Filip Novotný. Domácí přišli dnešní porážkou o sérii šesti uplynulých zápasů, v nichž dokázali bodovat.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/254844-vary-opet-nedokazaly-dat-sparte-ani-gol/)

Brno – Liberec 4:3

Hokejisté Komety Brno porazili až po zlepšené koncovce v poslední třetině Bílé Tygry Liberec 4:3. Brňané doma vyhráli deset z posledních dvanácti zápasů. Oba góly Liberce, který z posledních pěti vzájemných duelů v Brně získal pouze jediný bod, vstřelil dvaačtyřicetiletý útočník Petr Nedvěd.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/254856-brnane-potvrdili-formu-a-prehrali-liberec/)

Třinec – Chomutov 2:1

Hokejisté Třince porazili Chomutov 2:1. Vítězný gól vstřelil 61 sekund před koncem základní hrací doby ve vlastním oslabení Václav Varaďa. Oceláři tak ovládli i třetí vzájemný duel sezony a prodloužili chomutovskou sérii porážek na pět.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/254851-trinec-rozhodl-o-vyhre-nad-chomutovem-minutu-pred-koncem/)

Kladno - Hradec Králové 1:3

Hokejisté Kladna prohráli s Hradcem Králové 1:3. Rytíři počtvrté v řadě nebodovali a potřetí za sebou vstřelili jedinou branku. Mountfield i díky dvěma trefám kapitána Jiřího Šimánka vedl již tříbrankovým rozdílem. Hosté vyhráli čtvrtý z posledních pěti zápasů a při porážce Plzně v Litvínově si upevnili druhou příčku. 

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/254869-kladno-prohralo-s-hradcem-treneri-jsou-v-ohrozeni/)

Litvínov - Plzeň 2:1

Hokejisté Litvínova zdolali Plzeň 2:1. Verva tak vyhrála devět z posledních 10 duelů, opět o něco upevnila svou pozici v desítce a pod trenérským duem Radim Rulík - Miloslav Hořava nezískala ani bod pouze ve dvou vystoupeních ze sedmnácti. Oba góly Litvínova dal zkušený útočník Martin Ručinský, tím druhým rozhodl v začínající 58. minutě. Plzeň potřetí z posledních čtyř kol nebodovala.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/254874-rucinskeho-dva-goly-zaridily-vyhru-litvinova-nad-plzni/)

Pardubice - Zlín 1:2 SN

Hokejisté Zlína vyhráli na ledě Pardubic a navázali tak na předchozí tři výhry nad tímto soupeřem v řadě. Domácí sice od 28. minuty vedli, ale Zlín vrátil do zápasu sedm minut před koncem Petr Zámorský. Pardubice pak neproměnily několik šancí a mohly litovat. Utkání dospělo do prodloužení a nájezdů, v nichž byl úspěšný pouze zlínský Bedřich Köhler, brankář Libor Kašík naproti tomu všechny tři pokusy soupeře zlikvidoval.

Report, ohlasy a nájezdy (//sport/hokej/254828-pardubice-v-najezdech-podlehly-zlinu/)

TABULKA po 31. kole

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články