Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MČR v půlmaratonu

Sparta vede v sérii po vítězství nad Vítkovicemi

Praha - Hokejisté pražské Sparty zvítězili ve třetím čtvrtfinálovém utkání extraligy nad Vítkovicemi 5:2 a ujali se v sérii vedení 2:1 na zápasy. Domácí rozhodli mezi 30. a 38. minutou, kdy získali tříbrankový náskok Tomáš Netík a v přesilovkách Martin Ručinský s Michalem Brošem. Ručinský si v této fázi připsal i dvě asistence. Utkání sledovala nejvyšší návštěva letošního play off 10 502 diváků. Pardubice v dnešním utkání zvítězili 5:4 nad Třincem. Vítězný gól vstřelil Koukal a hosté vedou v sérii 2:1. Více informací nabízí rovněž server hokejzive.cz.

Na góly se v utkání Sparta - Vítkovice čekalo až do druhého dějství, protože v úvodním se hrálo bez velkých šancí a pokusy z dálky oba brankáři bez potíží pohlídali. Po 92 vteřinách po přestávce se ale už radovali sparťanští příznivci.

Tonovu střelu ještě Štěpánek vyrazil, ale po Cunikově pokusu už protlačil kotouč za záda reprezentačního gólmana Výborný. Ve 28. minutě nejprve na Štěpánka nevyzrál Broš a z protiútoku Vítkovice vyrovnaly, když Kvapilovu přihrávku od mantinelu usměrnil z mezikruží za Přikryla Francouz Treille.

Vítkovičtí hráli po vyloučeních Koreise a Hanzlíka pět minut před koncem dokonce 39 vteřin v pěti proti třem, zkusili i power play, ale Sparta odolala. Výsledek dovršil 74 vteřin před koncem při další hře bez brankáře hostů Ton.

Výsledky čtvrtfinále play off hokejové extraligy - 3. zápasy

Sparta Praha - Vítkovice Steel 5:2

Oceláři Třinec - Eaton Pardubice 4:5


Hokejisté Pardubic zvítězili ve třetím utkání čtvrtfinále play off extraligy v Třinci 5:4 a ujali se v sérii vedení 2:1 na zápasy. Východočeši dnes ztratili třikrát vedení, definitivně rozhodl o jejich výhře útočník Petr Koukal v čase 62:32. Dvěma trefami podpořil výhru hostů Petr Sýkora. V domácím dresu se dvakrát gólově prosadil Radek Bonk, který poslal zápas v poslední minutě do prodloužení. Čtvrtý duel je na programu v neděli znovu v Třinci.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články