Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Sparta v přípravě poprvé prohrála, nestačila na Fribourg-Gottéron

Praha – Hokejisté Sparty v přípravě na novou extraligovou sezonu poprvé prohráli. Po předchozích čtyřech vítězstvích podlehli na turnaji Hockeyades švýcarskému Fribourgu 3:6. Cennou výhru si na domácím podniku připsaly Vítkovice proti Linköpingu.

Pražané dnešním soubojem s celkem Fribourg-Gotterón, jež je novým působištěm reprezentačního útočníka Romana Červenky, uzavřeli své působení na turnaji i soustředění ve švýcarském Le Sentier. Ačkoliv rychle vedli a vyhráli první třetinu 2:1, nakonec podlehli 3:6. K jejich porážce přispěl dvěma nahrávkami i Červenka.

Ostravané zvládli úspěšně i třetí přípravný duel, když úspěšně vykročili do třetího ročníku mezinárodního turnaje Steel Cup v Třinci. S Linköpingem dvakrát prohrávali, ale nakonec skóre otočili trefami Ondřeje Romana a Patrika Zdráhala.

Hůře dopadl pořádající Třinec, jenž na úvod vyzval Slovan Bratislava. Poté, co Oceláři dokázali v polovině třetího dějství dvěma slepenými trefami vyrovnat z 0:2 na 2:2, rozhodl v poslední minutě o výhře účastníka Kontinentální ligy slovinský útočník Žiga Jeglič.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články